•   
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30(current)
  • 31
  •   
[RELEASE] veetle.com
FIX for Veetle

http://www.xbmchub.com/blog/2012/09/11/t...le-issues/
Reply
(2013-06-21, 22:53)CstyleZ Wrote: FIX for Veetle

http://www.xbmchub.com/blog/2012/09/11/t...le-issues/

Is there a fix for Raspbmc?
Reply
Okay can anyone tell me or walk me threw a video link code? I have a site that I would like to add on my video add-on.

Link: http://veetle.com/v/cf3a12bea58f0ceaa3982118d7a37f36 but when i try use .strm it doesn't work what am i doing wrong and is there code or software I need to zip it

Thanks
Reply
(2013-07-06, 00:41)spikey911 Wrote:
(2013-06-21, 22:53)CstyleZ Wrote: FIX for Veetle

http://www.xbmchub.com/blog/2012/09/11/t...le-issues/

Is there a fix for Raspbmc?

hm sorry i know from Raspbmc
I have ATV2 WIN ANDROID IPHONE i know

try using google search "veetle Raspbmc" or here forum
HERE
Reply
You can look for the veetle addon and open up the default.py and change the address where it says veetle.com to veetle.org and it works

On a pc its appdata/roaming/xbmc/addons/plugin.video.veetle


Make a copy of it first incase you make a mistake or need to put the original back
Reply
Thanks nutty..

@spikey911: you don't need a binary hack for any platform I myself have a RPi get the veetle with internal proxy somewhere in this thread. Or go to the site forum mentioned by cstylez in the previous post to get it.
Reply
When I use Veetle on ATV1, I get an error that stops the stream between episodes of a show. I have to stop the stream, and go back into it for the stream to start again after the new episode begins.
Reply
im having a script error when i try to watch veetle it says: script failed error akamaisecureHD.py does anyone know how to fix this problem?
Reply
how is veetle for nfl football?
Reply
(2013-07-29, 23:29)upandcumming Wrote: When I use Veetle on ATV1, I get an error that stops the stream between episodes of a show. I have to stop the stream, and go back into it for the stream to start again after the new episode begins.

Saw the post above and thought I would chime in. Until now I figured it was way too low on the list of priorities, especially if it was just something on my end. Now that I see it is being experience by at least one other person I figured "what the hell". First, I have a different XBMC setup than the person above running XBMC on an ATV1. My first ATV was an ATV3 so it sits gathering dust. Anyway, I am running XBMC on a Windows Vista 64bit machine and then serving xbmc add-ons to my PS3 using Universal Media Server and Jumpy. I must note that I have tested it both natively in XBMC on Vista as well as on my PS3 via Universal Media Server and Jumpy. I noticed the same issue in both scenarios, the chosen channel stops playing after each episode where it has previously played the selected channel until you manually stoped it, streaming episodes back to back without any breaks. It seems a relatively recent change in behavior but has been a few weeks maybe as I wasn't yet sure it wan't a problem on my end, as mentioned above. As always, the time and effort devoted by the developers and the support community is greatly appreciated.

If I should have entered this post somewhere else please advise and I will do so, apologies in advance.

Thanks and peace to all!
Reply
I just installed Veetle on my XBMC (just running on my Win 7 PC). When I click on any stream it just stays at 50% buffering and never does anything. This is for every stream that I have tried and it is immediately at 50% and never past it. I do see a still image of the stream though.

Anyone know what may be wrong?
Thanks

Edit: I fixed it, I had to click play for some reason...
Reply
I'm very new at this. I have an android box with xbmc. When I click on any of the streams, it plays for less than a minute and kicks back to the menu screen for all the streams. Please tell me how to fix it!

Thank you
Reply
any method how i can play this link http://veetle.com/index.php/channel/view...d2d10ad309 this in my raspberry pi with livestream addon and veetle ?

<item>
<title>Supernatural</title>
<link>plugin://plugin.video.veetle/?channel=52613245eef83</link>
</item>


this not working ?
Reply
(2013-08-05, 00:59)S7eele Wrote:
(2013-07-29, 23:29)upandcumming Wrote: When I use Veetle on ATV1, I get an error that stops the stream between episodes of a show. I have to stop the stream, and go back into it for the stream to start again after the new episode begins.

Saw the post above and thought I would chime in. Until now I figured it was way too low on the list of priorities, especially if it was just something on my end. Now that I see it is being experience by at least one other person I figured "what the hell". First, I have a different XBMC setup than the person above running XBMC on an ATV1. My first ATV was an ATV3 so it sits gathering dust. Anyway, I am running XBMC on a Windows Vista 64bit machine and then serving xbmc add-ons to my PS3 using Universal Media Server and Jumpy. I must note that I have tested it both natively in XBMC on Vista as well as on my PS3 via Universal Media Server and Jumpy. I noticed the same issue in both scenarios, the chosen channel stops playing after each episode where it has previously played the selected channel until you manually stoped it, streaming episodes back to back without any breaks. It seems a relatively recent change in behavior but has been a few weeks maybe as I wasn't yet sure it wan't a problem on my end, as mentioned above. As always, the time and effort devoted by the developers and the support community is greatly appreciated.

If I should have entered this post somewhere else please advise and I will do so, apologies in advance.

Thanks and peace to all!

I realize this is an older post, but was wondering if there has been any solution for this issue. It is a bit of a pain to have to restart a link when an episode or movie ends. Any chance continuous play issue has been solved?
Reply
I haven't seen a fix yet, I am now running on an OUYA and it behaves the same way.
Reply
  •   
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30(current)
  • 31
  •   



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[RELEASE] veetle.com1
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.