Suspected bug: "clean database" deletes video file names containing "?"
#1
I've now tested this in a couple of ways, and it seems an obvious bug: when you do a "clean database" for videos, scraped file names containing a question mark "?" get removed, irrespective if they exist on the disk. Can someone confirm this? Perhaps this was a reasonable sanity check at some point on a filesystem where names cannot include a question mark, but on linux this is just an inconvenience.
Reply
#2
Provide some movie/tv show names
My Signature
Links to : Official:Forum rules (wiki) | Official:Forum rules/Banned add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)
Links to : HOW-TO:Create Music Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki) || Artwork (wiki) | Basic controls (wiki) | Import-export library (wiki) | Movie sets (wiki) | Movie universe (wiki) | NFO files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#3
(2020-02-24, 01:45)Karellen Wrote: Provide some movie/tv show names

If (on Linux) you have the filename Toveri_missä_olet_nyt?_(2016).mp4 on your file system, scanning will correctly recognize it as https://www.imdb.com/title/tt1629763/ but the next clean database for videos will remove it although the file is still there. Rescanning will again add it. Renaming the file to Toveri_missä_olet_nyt_(2016).mp4 will prevent this problem.
A similar problem filename is Der_neue_Kalte_Krieg_Mehr_Atomwaffen_für_Europa?_(2018).mp4 https://www.imdb.com/title/tt10752550/

An asterisk does not seem to trigger this problem, so the filename *batteries_not_included_(1987).mkv works fine for https://www.imdb.com/title/tt0092494/ and does not get removed by clean database.
Reply
#4
Sorry, I cannot test this to confirm as the ? is a prohibited character for filenames using Windows.

Hopefully someone else can come along and check your findings.
My Signature
Links to : Official:Forum rules (wiki) | Official:Forum rules/Banned add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)
Links to : HOW-TO:Create Music Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki) || Artwork (wiki) | Basic controls (wiki) | Import-export library (wiki) | Movie sets (wiki) | Movie universe (wiki) | NFO files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Suspected bug: "clean database" deletes video file names containing "?"0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.