•   
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31(current)
  • 32
  • 33
  • 45
  •   
WIP Ember Media Manager 1.9.x - Download & Discussion Thread
(2021-01-04, 22:38)DanCooper Wrote:
(2021-01-04, 22:28)solamnic Wrote: when i try to add Sources either in Movies or Tvshows the ok button is greyed... 

https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid...pid3000637
Copied the files mentioned from Ember 1.5 to Profiles/Default and it worked.
Could you please add in Movie Details Window a field for Sets or in Edit Movie Window a New Tab Named Set so we can manage sets from inside the movie ?
(its a loooong waiting feature for me Smile ) ..

thank you
Nicolas
(2021-01-04, 23:58)JanM201 Wrote: Then I started the new version, added 3rd Rock as a source & got the following message:
I've to look what's wrong with that, but has nothing to do with your actual problem.
 
(2021-01-04, 23:58)JanM201 Wrote: I ran the program again & proceeded as you instructed.
Anyway, here is my log: https://pastebin.com/GViKZjuQ

Your log is:
Code:
TVDB Premiered enabled: "True"
TVDB Premiered raw value: "Tue-09-Jan-96"
TVDB Premiered returned value: "Tue-09-Jan-96"

TMDB Premiered enabled: "True"
TMDB Premiered raw value: "Tue-09-Jan-96"
TMDB Premiered returned value: "Tue-09-Jan-96"

NFO builder: "TVDB"
NFO builder TVDB raw value: "Tue-09-Jan-96"
NFO builder new value: ""
NFO builder: "TMDB"
NFO builder TMDB raw value: "Tue-09-Jan-96"
NFO builder saved value: ""

My log with the same tv show and your settings is:
Code:
TVDB Premiered enabled: "True"
TVDB Premiered raw value: "09.01.1996"
TVDB Premiered returned value: "09.01.1996"

TMDB Premiered enabled: "True"
TMDB Premiered raw value: "09.01.1996"
TMDB Premiered returned value: "1996-01-09"

NFO builder: "TVDB"
NFO builder TVDB raw value: "09.01.1996"
NFO builder new value: "1996-01-09"
NFO builder: "TMDB"
NFO builder TMDB raw value: "1996-01-09"
NFO builder saved value: "1996-01-09"

First thing we can see: both scrapers returns a value.
Second: you got another date format than me. But that's not really true because i used the function "ToString" to log the raw value what changes the "DateTime" value to a date based on your Windows system settings (my one is European style)
Third: both scraper results reach the NFO builder that put together the data from diffrent scrapers
Fourth: the NFO builder tries to convert your date to the default style yyyy-MM-dd and fails (NFO builder new value = "")

Why it worked on your old PC? I think you used another country/date time setting on Windows or another Windows version that handles the date different.

In the TVDb scraper i used "Date.ToString" and saved that as result.
In the TMDb scraper i used "Date.ToString" and than a try to convert it back to a "Date" object in the format "yyyy-MM-dd" what is nonsens. As fallback the Date.ToString value will be used that is "Tue-09-Jan-96".
In the NFO builder i try again to convert it back to a "Date" object and that fails again with an empty result that will be used.

So, .NET can convert a Date to "Tue-09-Jan-96" but it not able to convert it back to a "Date" object... that makes no sense at all.

I think the solution is to convert the "Date" directly to "yyyy-MM-dd" in the scraper, that should work also with "weired" system language settings. Tomorrow i will release a new version with some other fixes, i hope than it works again.
Thank you so much Dan Rofl
So I just wait for the new version & try again, correct?
Kodi v18.9 (Aeon MQ8 Multi-Mod) running on Windows 10
Update:
So I changed my Regional & Language settings to English(United States).
Now everything scrapes perfectly.
I can't believe all this frustration over one setting Tongue
Thanks Dan for all your help, I'm one very happy man Rofl
Kodi v18.9 (Aeon MQ8 Multi-Mod) running on Windows 10
Hi @DanCooper,

Some language files seem  to be missing in your latest build. I was unable to add a source, movie or tv show, as the OK button was greyed out. To make it work, I've downloaded a previous version, installed it in a different folder then copy its content to the original (latest version) folder. I was able then to choose the default language for the source and the OK button was no longer greyed out.

Just thought you should know. Wink
(2021-01-03, 03:54)DanCooper Wrote:
(2020-12-27, 22:30)ralfonat Wrote:
(2020-12-27, 12:57)DanCooper Wrote: Thank you. I don't had a problem to parse it, the problem was to download the file. But sometimes the solution is too easy (I'm feeling a little stupid right now)... it will work if i replace https:// with http:// in the video link Rofl
We have all been there Big Grin

For me the https:// links are working though  Huh
Ok, more issues incoming...

I can't get the WebClient connecting to the website inside VisualStudio. The connection will be closed every time. It works online, but not in VS. Any idea? I tried it with this simple code in vb.NET 4.5.0:
Dim wc As WebClient = New WebClient()
Dim srchHtml As String = wc.DownloadString("https://www.videobuster.de/titlesearch.php?search_title=die+croods")
Hrm, what are you using? Visual Studio 201x? or VS Code?

Are you using a proxy of any sort that might interfere?

Other than that this might be of help:
https://stackoverflow.com/questions/1404...-webclient
https://www.telerik.com/fiddler
(2021-01-05, 23:15)JanM201 Wrote: Update:
So I changed my Regional & Language settings to English(United States).
Now everything scrapes perfectly.
I can't believe all this frustration over one setting
Thanks Dan for all your help, I'm one very happy man Rofl
Nice Big Grin
What was your originally selected region and language so that i can test if the fix does work?
(2021-01-06, 00:11)Marlboro7313 Wrote: Hi @DanCooper,

Some language files seem  to be missing in your latest build. I was unable to add a source, movie or tv show, as the OK button was greyed out. To make it work, I've downloaded a previous version, installed it in a different folder then copy its content to the original (latest version) folder. I was able then to choose the default language for the source and the OK button was no longer greyed out.

Just thought you should know. Wink
... exactly how this bug a the workaround is described in the download post since yesterday ;-)
(2021-01-06, 00:28)ralfonat Wrote:
(2021-01-03, 03:54)DanCooper Wrote:
(2020-12-27, 22:30)ralfonat Wrote: We have all been there Big Grin

For me the https:// links are working though  Huh
Ok, more issues incoming...

I can't get the WebClient connecting to the website inside VisualStudio. The connection will be closed every time. It works online, but not in VS. Any idea? I tried it with this simple code in vb.NET 4.5.0:
Dim wc As WebClient = New WebClient()
Dim srchHtml As String = wc.DownloadString("https://www.videobuster.de/titlesearch.php?search_title=die+croods")
Hrm, what are you using? Visual Studio 201x? or VS Code?

Are you using a proxy of any sort that might interfere?

Other than that this might be of help:
https://stackoverflow.com/questions/1404...-webclient
https://www.telerik.com/fiddler
VisualStudio 2017, no proxy, vlan or something else. Tommorow I will try the same 2 lines of code at my office. If it will work there than I'm going wild Big Grin

Thanks for the links, will read it also tomorrow.
Hi @DanCooper 
It was set to English(South Africa).
Kodi v18.9 (Aeon MQ8 Multi-Mod) running on Windows 10
(2021-01-06, 00:43)DanCooper Wrote:
(2021-01-06, 00:28)ralfonat Wrote:
(2021-01-03, 03:54)DanCooper Wrote: Ok, more issues incoming...

I can't get the WebClient connecting to the website inside VisualStudio. The connection will be closed every time. It works online, but not in VS. Any idea? I tried it with this simple code in vb.NET 4.5.0:
Dim wc As WebClient = New WebClient()
Dim srchHtml As String = wc.DownloadString("https://www.videobuster.de/titlesearch.php?search_title=die+croods")
Hrm, what are you using? Visual Studio 201x? or VS Code?

Are you using a proxy of any sort that might interfere?

Other than that this might be of help:
https://stackoverflow.com/questions/1404...-webclient
https://www.telerik.com/fiddler
VisualStudio 2017, no proxy, vlan or something else. Tommorow I will try the same 2 lines of code at my office. If it will work there than I'm going wild Big Grin

Thanks for the links, will read it also tomorrow.
OK, report back after you have tried.

You could also try this snippet using the newer HttpClient rather than the WebClient. It uses the new async paradigm...

https://dotnetfiddle.net/u05WMn
Hello there.
When you try to fresh install - language form source add is missing.
The link you post dont help because there are no files created from new release like (CertLanguages.xml and Core.ScraperLanguages.xml).
Some people copied from older versions but this is not proper way.
Good luck and happy new year.
Does anyone read the hints in the download thread? I mean the bug is known and also a workaround is listed. The installer comes with default xml that can manually copied from the Defaults folder to the profiles folder and has to be renamed.
And yes i know, it's not the way how it should works because it's a bug!
Hi,
Would it be possible to add Filmaffinity so i can scrape the Genre from there. I browse the UK and USA version of the site and the Genre are very specific for the film
Cheers
  •   
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31(current)
  • 32
  • 33
  • 45
  •   



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Ember Media Manager 1.9.x - Download & Discussion Thread2
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.