[RELEASE] Debugging/skinning aid for any skin
#31
What's not working for you then?

I do use an updated version these days -

http://pastebin.com/jtA0Nd9B
Reply
#32
Thanks I'll give that ago. For me nothing is working since been using jarvis. Worked with Isengard using original code with just updated windows. I see your code is different at the start so I will give that ago. Thank you very much.
Aussie, Aussie, Aussie, Oi, Oi, Oi

Don't forget the Thank User button if i have helped!
|
V
Reply
#33
Yep that works. Thanks. I found the issue, seems jarvis need a visible tag now. Once I added
PHP Code:
<visible>!Window.IsVisible (startup)</visible
to my custom overlay it works. So thank you very much helps a lot.
Aussie, Aussie, Aussie, Oi, Oi, Oi

Don't forget the Thank User button if i have helped!
|
V
Reply
#34
But it's always had that visible condition for Frodo and Gotham. Huh
Reply
#35
Ah found out when it stopped working in jarvis. In jarvis alpha 3 is doesn't work. So I stopped developing for jarvis but now it works so all is good. Thanks again. At least I know it was not just me.
Aussie, Aussie, Aussie, Oi, Oi, Oi

Don't forget the Thank User button if i have helped!
|
V
Reply
#36
At one time it was using window id="50" which Jarvis is now using for the Event Log window.

scott s.
.
maintainer of skin  Aeon MQ5 mods for post-Gotham Kodi releases:
Matrix
Leia see: 304472
Reply
#37
Ah yes you are right. Thanks Scott
Aussie, Aussie, Aussie, Oi, Oi, Oi

Don't forget the Thank User button if i have helped!
|
V
Reply
#38
Guy... sorry to interupt, but I dont know what I am missing here since this does not work for me... the F6 and F7 doesnt do anything. Can anyone point me out where is my error?

I am on Jarvis RC3

What have I done:
1. Downloaded gotham version form first post
2. Downloaded Hitcher's updated Custom_Overlay.xml posted on http://pastebin.com/jtA0Nd9B
3. Placed Hitcher's updated Custom_Overlay.xml to 1080i folder under the skin I am using (Arctic Zepyr mod from Braz)
4. Placed debuggrid1080.png to skin root folder
5. Placed keymap.xml in %appdata%\kodi\userdata\keymaps folder

Starting kodi... trying F6,F7... nada Sad
Reply
#39
(2016-02-05, 11:02)Crssi Wrote: Guy... sorry to interupt, but I dont know what I am missing here since this does not work for me... the F6 and F7 doesnt do anything. Can anyone point me out where is my error?

I am on Jarvis RC3

What have I done:
1. Downloaded gotham version form first post
2. Downloaded Hitcher's updated Custom_Overlay.xml posted on http://pastebin.com/jtA0Nd9B
3. Placed Hitcher's updated Custom_Overlay.xml to 1080i folder under the skin I am using (Arctic Zepyr mod from Braz)
4. Placed debuggrid1080.png to skin root folder
5. Placed keymap.xml in %appdata%\kodi\userdata\keymaps folder

Starting kodi... trying F6,F7... nada Sad

The .png is not in the root folder, is in media/extras/debuggrid1080.png

PHP Code:
<texture>special://skin/extras/debuggrid1080.png</texture> 
Reply
#40
Thats it. At least for F6, now the grid is working.
Thank you.
Maybe first post should be updated.

There I still have a problem with F7, it doesnt do anything.
<F7>Skin.ToggleSetting(HideDebugInfo)</F7>

I have put this additional line now to keymap:
<F8>Skin.ToggleDebug</F8>

F8 is working. I suppose that the function/effect is the same?
I am asking because I have just the info the left side (missing right) like: Window: home (Home.xml) Mouse: (32,343) Focused: 302 (list)

Regards
Reply
#41
I cannot get it to work. F6/7 does notthing. I tried adding F8 (skin.togglesdebug), and that works. Tried three different skins, changed F6/7 to 9/10, just to see if the keys were mapped to something else, but nothing. And I replaced the xml file with the code in http://pastebin.com/jtA0Nd9B

I'm running the latest stable Jarvis version.

Edit: Nevermind. I had put the pngs in media/extras, not /extras. It works!
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[RELEASE] Debugging/skinning aid for any skin0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.