No subtitles in IPTV
#1
Is it a known bug that the subtitles are not shown when watching LiveTV IPTV?
It is the problem in XBMC and not in TVHeadend.
I have tried with different builds of XBMC and different platforms and on none it is working. (the are not shown even if they are selected).
The last build that has worked was 13.0 alpha3 git:41061a8 (Apr 5 2013)
Reply
#2
The same goes for live 1080i HDTV from satellit, only on sdtv is subtitle working
Reply
#3
I have subtitles on 1080i HDTV from sat. (in fact subtitles on all channels)
Reply
#4
Ok what build ?
Reply
#5
openelec 3.0.6
tvheadend 3.3something
Reply
#6
That's Frodo ! We are talking Gotham here
Reply
#7
I'm missing subtitles on certain channels too (both SD and HD), using Gotham. I can't remember if they used to work in Frodo or not.
Reply
#8
Is there anything known why the subtitles are broken?
They do not display since april.
Reply
#9
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=169386
Reply
#10
Hmm ok. But it does not look good. None of the developers seems to face those problems.
Reply
#11
No. You better start looking through the commits and seeing what might have caused it.
If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thumbs up' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "thumbs up" button.)
Reply
#12
Another debug if it helps:
http://pastebin.com/ZY0u3fuH
Reply
#13
You better start looking through the commits and seeing what might have caused it.
If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thumbs up' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "thumbs up" button.)
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
No subtitles in IPTV0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.