Android remote won't connect
#1
Hi there,

I can't connect an Android remote (Yatse or XBMC Remote) to a new XBMC installation. My setup is Xbian 1.0 RC2 running on a Raspberry Pi that's connected to my LAN via wi-fi (Tenda W522U directly to the Pi's USB port, no powered hub) and accessing a shared MySQL library.

I can connect via a web browser (although it's a bit slow and I get frequent 'Connection to server lost' messages), and I've tried changing the XBMC web server port. Neither remote app will connect, although Yatse correctly auto-detects XBMC.

In the xbmc log I see a couple of possibly related errors

Code:
ERROR: Remote Translator: Can't find button mypvr  
...
ERROR: JSONRPC Server: Failed to connect to sdpd

Anyone got any tips for figuring out what's going wrong?

Thanks,

Toby
Reply
#2
Do you have all the right options turned on in XBMC's settings? There is a Yatse help page that goes through it step by step.
If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thumbs up' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "thumbs up" button.)
Reply
#3
Sorry, I so should have mentioned that - I believe it's all setup correctly, web server enabled, remote control enabled, zero conf etc. It is accessible via the web interface, not sure how significant that is though.
Reply
#4
Not sure what the problem was, ditched wi-fi and went wired and it now seems to be working.
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Android remote won't connect00
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.