WIP Ember Media Manager 1.4.8.0 ALPHA - Discussion Thread
(2016-04-25, 21:39)DanCooper Wrote:
(2016-04-25, 20:24)Esky Wrote: I've just noticed that with Alpha 14 the Kodi Sync option is not running after I Update / Scrape new elements. It works if I manually choose sync from the drop down or context menu.

Here is my log file after adding several new TV episodes

http://pastebin.com/2WXPbxjC

Cheers,

Esky.

I can't see any Kodi Interface call. Are you shure that the host is set to "Real Time Sync => Enabled"?

Doh! I didn't notice that option - it was unchecked! I was looking at the main kodi interface window and saw the 'enable' check box and thought that was all that was required.

I think it may have been unchecked accidentally when I changed my router (about the same time as I installed Alpha 14) the router had a different ip address so I had to tinker with a few things to get my NAS working.

So I don't think it's an issue with Alpha 14 - I think it was operator error!

Anyhow, Thanks very much - all working again now Smile
Raspberry PI3 - LibreELEC 8.2.2 - Kodi 17.6 - Aeon MQ7 Krypton Mod 1.4.0.10


Messages In This Thread
RE: Ember Media Manager 1.4.8.0 ALPHA - Discussion Thread - by Esky - 2016-04-25, 21:45
nfo file status? - by NightMyst - 2017-06-21, 07:24
Audio metadata error - by Doomnie - 2017-11-04, 08:16
EmberMM Import Poster.jpg - by MePoEmberMM - 2018-02-06, 01:27
User rating sync - by fred_gaou - 2018-04-28, 22:25
database is locked - by gorb - 2019-08-19, 11:41


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Ember Media Manager 1.4.8.0 ALPHA - Discussion Thread2
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.