Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
(2016-04-26, 23:45)Milhouse Wrote:
(2016-04-26, 23:10)Kiralina Wrote: Here it is: http://xbmclogs.com/pquz55osi

Same behavior with #0423 and #0424

Thank you.

So quasar works with #0420 but not #0423 or #0424. Strange. The only obvious change in #0423 is the libressl change, possibly connman 1.32, but the quasar query isn't https, at least not to the local trakt server.

Quasar does however appear to be crashing due to an invalid/unexpected response from the local trakt server - maybe trakt is having a problem authenticating remotely? I think you need to get the log from the trakt server (if there is such a log), or speak with a trakt/quasar developer (pinging @Razze for trakt).

No, what I meant is that Quasar works in the same way in #0420, #0423 and #0424. This means it works fine, all apart from trakt integration. I'm using build #0420 because of the hifiberry kernel related problem, but I also tested with #0423 and 0424 and it's all the same. This Quasar trakt integration problem appears only in LE Krypton builds. It works fine in OE 6.95.2 and OE Krypton builds. I have 3 microsd cards with different builds on them and I tested with them all. If it would help I could provide logs from OE 6.95.2 and one of your OE Krypton builds as well. Didn't get the chance to try it with the Jarvis LE.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 19 Vote(s) - 4.63 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by Kiralina - 2016-04-27, 01:17
RPi2: no DV-codec? - by bubi - 2016-07-10, 10:30
DV-video not working - by bubi - 2016-07-15, 19:48


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)4.6319