Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
(2016-05-02, 16:29)popcornmix Wrote:
(2016-05-02, 14:13)stourwalk Wrote: I've just upgrade to 0501 and the DTS centre channel noise issue that I mentioned earlier still occurs.

http://sprunge.us/IXXV is a debug log from 0501
http://sprunge.us/OZZI is a debug log from 0421 (which sounds perfect)

Under 0501 I tried with MMAL and OMX (no difference) and for each one - Sync display on / off (no difference), Passthrough enabled on / off (no difference).

Please let me know if there are any other settings you want me to try.

So, 0420 (I don't think 0421 was an official release) is good. 0423 is bad.
Does changing resample quality help? (try medium and GPU)?
If not, can you copy the firmware (start.elf and fixup.dat) from 0420 to 0423 build and report if that is good or bad?

Ok - moved back to 0501 (I should note that 0421 was actually 0420 - I was stupidly looking at the date (sorry!)) - and changed the resample quality *from* GPU to High - problem goes away.

Same is true for Low/Medium too.

So for me the issue is narrowed down to the GPU Accelerated resampling. It's a RPI2 B+ btw and fwiw my config.txt looks like.. http://sprunge.us/BXZG

Hope that helps a little.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 19 Vote(s) - 4.63 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by stourwalk - 2016-05-03, 05:03
RPi2: no DV-codec? - by bubi - 2016-07-10, 10:30
DV-video not working - by bubi - 2016-07-15, 19:48


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)4.6319