Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
solved somehow :-) ok i can listen to musik now without any problems. with videos i still have some sound problems, but not all the time

sound options i changed to alsa SPIF ?!?! funny i dont have a spif output but it works better den analogue :-)

and in cmdline.txt i added
dwc_otg.fiq_enable=0
dwc_otg.fiq_fsm_enable=1
dwc_otg.fiq_fsm_mask=0x3

thx




(2016-06-14, 19:25)bill_orange Wrote:
(2016-06-14, 17:57)tilu01 Wrote: some alsa problems :-)


just have crackling sound on all my external soundcards. (xone x:2, arcam rdac, native instruments audio4dj (recognized but no sound at all))
if i try to set the usb to mode 1.1 like in openelec (dwc_otg.fiq_split_enable=0 in cmdline.txt) i don't get any sound Sad

raspberry pi 3
liberelec Build #0610

I don't know if this will help but here goes.

I am using a USB sound device on my Raspberry PI. When I go to Kodi's audio menu to select the audio output device, it offers me three USB devices. One is the SPIF output which I don't use. The remaining two USB sound devices have nearly identical labels. One produces sound with loud crackling and the remaining one works fine.

If you have not done so already, explore every device listed carefully. Triple check that you are plugged into line-out. I wasted about 20 min. on that one.

Bill
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 19 Vote(s) - 4.63 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by tilu01 - 2016-06-17, 14:37
RPi2: no DV-codec? - by bubi - 2016-07-10, 10:30
DV-video not working - by bubi - 2016-07-15, 19:48


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)4.6319