•   
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170(current)
  • 171
  • 172
  • 218
  •   
  Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
Hi Milhouse,

is your Server down? .. can't download the latest build now.
(2016-10-14, 15:35)doldi Wrote: Hi Milhouse,

is your Server down? .. can't download the latest build now.

Same here, appears dead..
Yes, it's having more storage added - should be back a little later today.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-10-14, 17:33)Milhouse Wrote: Yes, it's having more storage added - should be back a little later today.

Any idea, when it´s up again (or is there a alternative download source for an image, doesn´t matter if it´s not the newest one)? Sadly I haven´t any image here, for the reconfiguration of my broken pi -.-
@helles Licht :-)

If you can wait, after 30min. you can download from my google drive #1010 milhouse build, tzz
bitteschön: https://drive.google.com/ ...file now deleted.
(2016-10-14, 19:36)doldi Wrote: bitteschön: https://drive.google.com/open?id=0B2rgZ0...F9UNmN4b3c

Worked like a charm! Thank you alot. Resp is up and running again
(2016-10-14, 18:36)schwarzlicht Wrote: Any idea, when it´s up again (or is there a alternative download source for an image, doesn´t matter if it´s not the newest one)? Sadly I haven´t any image here, for the reconfiguration of my broken pi -.-

Sorry about that, not been around much today. It's back now with an extra 100GB, just about to publish the new release notes.

Thanks @doldi for helping out! Smile
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
New LibreELEC.tv Krypton build #1014: RPi / RPi2
(Supercedes previous build)

Code:
# uname -a
Linux rpi512 4.8.1 #1 Fri Oct 14 21:05:09 BST 2016 armv6l GNU/Linux

# vcgencmd version
Oct 13 2016 17:21:14
Copyright (c) 2012 Broadcom
version b301dbab300729c7871442ca50f65c669446af20 (clean) (release)

# lsb_release
LibreELEC (Milhouse) - Version: devel-20161014210407-#1014-g2193bd8 [Build #1014]

Based on tip of LibreELEC.tv master (2193bd8a, changelog) and tip of XBMC master (3aa64618, changelog) with the following modifications: Build Highlights:
  1. Minors
Build Details:
  1. XBMC:
    • [dxva] fix hw decoding on some mpeg2 files and DVDs (PR:10644, 3 commits, 2 files changed)
    • Export max value in ratings by default (PR:10627, 1 commit, 4 files changed)
    • VideoPlayer: fix CDVDMessageQueue::WaitUntilEmpty (PR:10697, 1 commit, 2 files changed)
    • Fix joysticks not being detected on android startup (PR:10689, 1 commit, 2 files changed)
    • [xbmc][win32][fix] Disable minidump handler when running as a store package (PR:10701, 1 commit, 5 files changed)
  2. peripheral.joystick:
    • [FIX] Don't mark callback as __cdecl when (PR:57, 1 commit, 3 files changed)
  3. newclock5:
    • New commits in this build:
      • MMALFFMpeg: Report as SW decode in codec overlay info (24f1b532)
    • Commits no longer in build:
      • [dvdmessage] Increase timeout on CDVDMsgGeneralSynchronize (fc81f34a)
      • Revert "[dvdmessage] Increase timeout on CDVDMsgGeneralSynchronize" (e6c6a38b)
      • Define RPI=1 so we can use VPU/QPU acceleration patches when building ffmpeg via autobuild.sh (3ba5b179)
      • VideoPlayer: fix CDVDMessageQueue::WaitUntilEmpty (b6ad29f0)
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-10-08, 12:04)camelreef Wrote:
(2016-10-08, 00:30)Milhouse Wrote:
  • Reverted: [env] PR:793: projects/*/options: disable lcdproc for all projects except Generic/Virtual (Reverted until add-on available)

Thanks again! My VFD is back!

Nico

I'm going to stop reverting the lcdproc change with tonight's build, as there will be a service.lcdd addon you can install as zip from here: http://milhouse.libreelec.tv/builds/addons

Can you give it a try with tonight's build #1015 and report any issues etc.? Thanks!
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-10-15, 10:06)Milhouse Wrote:
(2016-10-08, 12:04)camelreef Wrote:
(2016-10-08, 00:30)Milhouse Wrote:
  • Reverted: [env] PR:793: projects/*/options: disable lcdproc for all projects except Generic/Virtual (Reverted until add-on available)

Thanks again! My VFD is back!

Nico

I'm going to stop reverting the lcdproc change with tonight's build, as there will be a service.lcdd addon you can install as zip from here: http://milhouse.libreelec.tv/builds/addons

Can you give it a try with tonight's build #1015 and report any issues etc.? Thanks!

Will do!

Nico
Hi,

With latest build 1014 the live TV channels take 4-6 seconds to open.

In 1013 they open instant when you select a channel.

Using IPTV simple addon with a sample m3u list

This happens with both HD channels and SD channels.

I have reverted back to 1013 as it's the best build for me so far.

Please have a look.

Thanks,
(2016-10-09, 08:42)niwa2 Wrote: Hi,

I still have a small live tv related issue.
When i switch to a 720p channel then the audio keeps running off for the first about 20s. Then my amp shortly looses audio signal and from then on everything is good.
Debug Log
It appears only to happen when i switch the channel with the number or arrow keys. If i use the epg to switch channels everything is working fine.
This has sporadically happend since the 1080i to 720p bug was fixed, but i have never found a way to reliably reproduce this behavior, since now.

any word on this?
(2016-10-15, 17:06)mp1111 Wrote: With latest build 1014 the live TV channels take 4-6 seconds to open.

In 1013 they open instant when you select a channel.

Using IPTV simple addon with a sample m3u list

Can't see any change in #1014 that would cause this.
Can you reproduce? I'm wondering if it was internet issue.
If you still get it then a debug log (wiki) may have some clues.
(2016-10-15, 18:29)popcornmix Wrote:
(2016-10-15, 17:06)mp1111 Wrote: With latest build 1014 the live TV channels take 4-6 seconds to open.

In 1013 they open instant when you select a channel.

Using IPTV simple addon with a sample m3u list

Can't see any change in #1014 that would cause this.
Can you reproduce? I'm wondering if it was internet issue.
If you still get it then a debug log (wiki) may have some clues.

Hi,

You are right, I have re installed and it works better now. Not so fast as on 1013, but under 4 sec. In 1013 the SD ones open instantly.

Perhaps my network is the culprit.

Thanks,
  •   
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170(current)
  • 171
  • 172
  • 218
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 19 Vote(s) - 4.63 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)4.6319