Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
moved to #0428 and random black flashing screen is now much worse, happens every few seconds now.

This is a Shuttle XH61V (w/ Intel i3-3225 CPU) to a Denon AVR-1612 out to a LG Plasma.

Here is dmesg - http://sprunge.us/NVEX

Here is debug - http://pastebin.com/UVSN8zRM

DRM guys seem to be stumped also as my past bug report has went quiet. They asked me to use the kernel from kodi 15.0 on this newer build but I'm not 100% sure how to do that or if it's even possible.

However I looked at the Kodi logs this time and saw this "19:58:30 50.212917 T:140021535389760 DEBUG: NotifyXRREvent - notify display reset event"
Edit: Nevermind above comment, just realized that was when I powered off just the receiver to see if changing the power up order would matter.

But when I move back to Kodi 15.0 all is good. No black screens and no issues at all. Just for the hell of it I did swap all HDMI cables involved but no change.

Any ideas?
ESXi 5.5 | VMs : [unRAID] [PLEX] [SAB] [CP] [Sonarr] [uTorrent] [MySQL] [Apache] [Mythbuntu]
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - by SmallwoodDR82 - 2016-04-29, 05:15
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111