Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-05-08, 22:05)Milhouse Wrote: This is probably not a Kodi issue, but instead a kernel and/or GPU driver issue - others have seen it, and I believe it's been reported upstream as a bug.

When you get the blank screen, try running the following commands and paste the output:
Code:
dmesg | pastebinit
journalctl -a | pastebinit
cat /storage/.kodi/temp/kodi.log | pastebinit
vainfo | pastebinit
cat /var/log/Xorg.0.log | pastebinit

Hi Milhouse,

Please find the output below (it is performed in blank screen state):

LibreELEC (community) Version: devel-20160506005756-#0505x-ga066054
LibreELEC git: a066054ab61f194dd53a846750f11f24eab498af
LibreELEC:~ # dmesg | pastebinit
http://sprunge.us/fiVX
LibreELEC:~ # journalctl -a | pastebinit
http://sprunge.us/IaBL
LibreELEC:~ # cat /storage/.kodi/temp/kodi.log | pastebinit
http://sprunge.us/MOiH
LibreELEC:~ # vainfo | pastebinit
libva info: VA-API version 0.39.0
libva info: va_getDriverName() returns 0
libva info: Trying to open /usr/lib/va/i965_drv_video.so
libva info: Found init function __vaDriverInit_0_39
libva info: va_openDriver() returns 0
http://sprunge.us/HIUa
LibreELEC:~ # cat /var/log/Xorg.0.log | pastebinit
http://sprunge.us/fiha

Thanks for your help!
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - by MariusB - 2016-05-09, 12:58
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111