Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-05-10, 12:16)wwessel Wrote:
(2016-05-10, 08:51)wwessel Wrote:
(2016-05-10, 00:43)john.cord Wrote: I got this weird issue were during playback at random points the video gets choppy and a lot of frames are dropped. Pause and Unpause one or two times and the playback is normal. I tried to get a log but any attempt to reproduce it with log level enabled failed. Both on my chromebox and the 2820 NUC.

Same here with chromebox (2955U) and kernel 4.6. No issues with kernel 4.4.7 build.

I'll provide logs in the evening when I'm back at home.

OK, had time to test it earlier:

http://sprunge.us/DPUI

The behaviour occurs between 11:59:51 and 12:00:27

THX... i tried hard yesterday but no luck. Is it in your case too that the drops are in a constant order and the video looks like a choppy low fps video? Do you have the Unpause Jumpback Addon installed? (Add-on:XBMC_Unpause_Jumpback (wiki)). I still got the issue with the latest 509x Build :-(
ASRock Beebox J3160 4GB RAM 120GB SATA SSD - Harmony Elite BT
Intel NUC Kit DN2820FYKH 4GB RAM 120GB SATA SSD - Harmony Smart Control BT
all @ Libreelec Testbuild
HP N54L @ Ubuntu 14.04.4 Minimal Server / MySQL DB
HP N40L @ Ubuntu 14.04.4 Minimal Server
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - by john.cord - 2016-05-10, 22:05
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111