Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-05-17, 02:33)ragnaroek Wrote: No, #508 was the first and #515 was next I tested.

I did some bisection today, the only working builds without 100% CPU usage are #0330 and #0331(with Kodi Alpha1 - 5b9b4b5), all other show the same behaviour.

I'm sure my issue is not Libreelec related, the issue is Kodi related.

Was there a major change in Kodi after the 5b9b4b5 commit ? I think that was the point when " Vertical blank sync " disappeared.

I did a local test build today, with the 5b9b4b5 commit, this is running without the 100% CPU issue on my mentioned living room box.


Best regards

You're saying the problem starts with #0401?

These are the Kodi changes in #0401:

https://github.com/xbmc/xbmc/compare/5b9.....72769f69

As you can see, not many and certainly nothing that stands out.

These were the FernetMenta commits in #0401:

https://github.com/xbmc/xbmc/compare/xbm...18698e39ad

All but 18698e3 were present in #0331.

The LibreELEC changes don't appear significant either:

https://github.com/LibreELEC/LibreELEC.t.....baecc664

Did you manage to test a recent build with a "clean" .kodi, ie. with only stock addons?
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - by Milhouse - 2016-05-17, 04:51
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111