Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-05-23, 19:26)Milhouse Wrote:
(2016-05-23, 16:30)lazyman Wrote: Issues were:
- CPU 100% > during playback

I guess this is the same problem affecting both the legacy and non-legacy Nvidia driver.

(2016-05-23, 16:30)lazyman Wrote: - kodi crash during idle in main menu ..
- kodi crash during video playback (HD PVR and mkv)
- kodi logs did not show anything interesting
- I did experience this on this nvidia system w/ 16.1, too (w/ OE 7b3 and LE 7.01). The NUC system I have does not behave like this and runs smoothly w/ 16.1

The OE7/LE7 builds (Kodi 16.1) and these 17.0 test builds all use the same 352.79 Nvidia driver, and something in Kodi clearly triggers a fault.

Again this would be one for Fernet, I think, but it's a new one on me - I've never seen this before (maybe we don't have enough Nvidia 352.79 users/testers).

Hi guys, even the restore to 13.2 surprised me after ~ 20 minutes running. I now think it's possible the Nvidia box has a HW problem - memory may be. Sorry for any hasty conclusion from my side with regard to the nvidia system. Please use some grains of salt regarding these crashed. Need to run a few test and let's see.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - by lazyman - 2016-05-23, 21:19
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111