Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-06-29, 21:49)Kung-Foo-Kamel Wrote: Hi guys,

Have a weird one here, I have two Identical cherry trail machines, both have fresh installs of Libreelec with the same Milhouse 628 build, one consistently errors when trying to load the WMC PVR add-on and the other does not?? the add on will work but after a reboot it fails to load, I have wiped the system several times and installed builds from 610 and up, all of them do this, the only difference between the systems is one is using HDMI audio out and the other is using USB BOSE audio.

At first I thought it might have been the Test build of the Amber Skin, but even a fresh install with no add ons still results in the PVR add-on failing to load after a reboot.

I have log files from both units here, if you need me to post other logs just let me know what you need, also the 5.1 sound channels are still mixed up with Kernel 4.6.3.

https://1drv.ms/u/s!AmWyHDdgPG0ngZJw2oAuHuihF_kZMg

https://1drv.ms/u/s!AmWyHDdgPG0ngZJxOJE-P2ppJv04_w

Cheers

KFK

1) Test with Estuary. As per the "Skin Usage" section in the first post, please don't report problems unless you can reproduce them with the stock Estuary skin.

Your Amber skin doesn't appear to be compatible with latest Krypton, or the installation is corrupt - there are a ton of skin-related issues being reported in the "System One" log:
Code:
16:56:57 351.204620 T:140334486448192   ERROR: unable to load:/storage/.kodi/addons/skin.amber/1080i/DialogConfirm.xml, Line 0
                                            Failed to open file
16:56:57 351.503998 T:140334486448192   ERROR: unable to load:/storage/.kodi/addons/skin.amber/1080i/DialogNotification.xml, Line 0
                                            Failed to open file
16:57:39 393.494446 T:140334486448192 WARNING: CSkinInfo: failed to load skin settings
etc.

2) Check your network configuration - maybe the Amber skin problems are preventing you from seeing notification of errors and warnings or dialogs requesting network information, but there doesn't appear to be a working network available to System One:

Code:
16:51:05  12.130283 T:140333753034496   ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: Couldn't resolve host name(6)
...
16:51:06  13.148792 T:140333081945856   ERROR: Exception in thread Thread-1:
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "/usr/lib/python2.7/threading.py", line 801, in __bootstrap_inner
                                              File "/usr/lib/python2.7/threading.py", line 754, in run
                                              File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.plexbmc-Krypton/resources/lib/plex/plexgdm.py", line 268, in run_discovery_loop
                                                self.discover()
                                              File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.plexbmc-Krypton/resources/lib/plex/plexgdm.py", line 178, in discover
                                                sent = sock.sendto(self.discover_message, self.discover_group)
                                            error: [Errno 101] Network is unreachable
16:51:06  13.150862 T:140333073553152   ERROR: Exception in thread Thread-2:
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "/usr/lib/python2.7/threading.py", line 801, in __bootstrap_inner
                                              File "/usr/lib/python2.7/threading.py", line 754, in run
                                              File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.plexbmc-Krypton/resources/lib/plex/plexgdm.py", line 89, in client_update
                                                update_sock.setsockopt(socket.IPPROTO_IP, socket.IP_ADD_MEMBERSHIP, socket.inet_aton(self._multicast_address) + socket.inet_aton('0.0.0.0'))
                                              File "/usr/lib/python2.7/socket.py", line 228, in meth
                                            error: [Errno 19] No such device

3) I can't tell if you're using Amber or not with System Two, as it's not a debug log (neither is System One, but the errors give up more information).
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - by Milhouse - 2016-06-29, 22:45
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111