Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-07-09, 22:42)Milhouse Wrote:
(2016-07-09, 22:22)pyrodex Wrote: Sorry #703 is stable for me, I jumped from #703 to #707 and then noticed the issue. I can try going up in builds if you want or is there a specific number before 707 you want me to test?

In that case #0708 should be good again, as that reverts the change added in #0707 (assuming the problem starts with #0707, and is due to PR10075, which would now seem unlikely if you continue to have this problem in #0708).

What you also have is a new kernel in #0704, so trying #0704, #0705 and #0706 in turn until you reproduce the problem will help focus attention on the first build that has this lag/stutter problem.

Once we know the first build when the lag/stutter starts it should be possible to start making more educated guesses. A debug log from the latest build #0708 may also help shed some light on what is causing the lag/stutter.

@Milhouse I experienced the issue again today during Live TV watching and I was able to capture a debug log. What I saw was video lag/stutter to the point it stopped and then kodi restarted hence why the log stops abruptly.

Debug Log - http://sprunge.us/AiLR
DMESG - http://sprunge.us/RGiQ
HTPC(s): All running LibreELEC
  • AMD 2200G APU on Gigabyte AB350N-Gaming WIFI-CF
  • RPI3 x2 | RPI2 x2
NAS: FreeNAS (Latest Stable) | NFS/CIFS
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - by pyrodex - 2016-07-17, 00:37
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111