Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-07-31, 11:23)tinzarian Wrote: No, #420 was the last one that worked right, it started with #423 with the 4.6 kernels.

The nfs-crash was unrelated and not an issue.

Arghh... I blame it on the late hour. Smile

OK in build #0423 there's a mesa bump and a major kerenl bump, so it looks like a bug in either of those (most likely the kernel). It's hard to say what is causing the problem without clearer logs.

If it's a problem that occurs at shutdown then you could add "debugging" to /flash/EFI/BOOT/syslinux.cfg (UEFI) or /flash/extlinux.conf (legacy BIOS) and that should preserve your system log across reboots. Then trigger the problem, restart the system and upload your journal with "journalctl -a | pastebinit" - it may include a clue as to what is happening (no promises on a fix though).

Edit: Also, just to be clear on the actual problem - you said:
Quote:I have a Zotac Zbox CI520, which was running the #0419 build. After I installed the #0503 something is f'ed up with the power and or IR-settings. After a shutdown it won't power up with the remote, I have to do it manually.
With #0419 were you powering off the box, or putting it into standby? From the #0510 log you sent me, it looks like you're shutting down Kodi (which crashed due to nfs which you say isn't an issue) and thus powering off the box. Whenever I power off my boxes, they don't come back on with a remote control - never have, never will... they only wake from standby.

If you intended to put your box into standby on shutdown, check you still have the "Suspend" option selected as the "Shutdown function" in Kodi Settings > System > Power Saving.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0) - by Milhouse - 2016-07-31, 19:53
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111