Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
And while we're at it...

I cannot report on any Kodi 17 release that worked for this, I used an Nvidia Shield TV before the switch...

On my system (Beebox N3150, Onkyo TX-SR805 amplifiert, small Samsung LCD TV), I hardly ever get a working TV output and/or sound output.

Examples:
- I start the beebox, everything is turned on. I get no output at all. Initially I thought the system is hanging and rebooted, sometimes it worked. But mostly, I get no screen output at all, no sound either (feels like 80% of the cases)
- In other cases, I get the kodi UI but no sound. No UI sounds, no sound from movies etc. (15%
- Everything works right away (hardly ever)

Solution that always fixes it via ssh:
xrandr -s 1280x720

Kodi notices the change and after a few scones the kodi UI comes up and sound works if it did not before.

Maybe some race-condition, no idea - but it's pretty annoying. I'll get a new 65" SUHD Samsung tomorrow, maybe things change then - but that would just help me, not others Wink
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0) - by MichaelAnders - 2016-09-04, 20:49
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111