Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-09-09, 08:33)alxtr1bal Wrote:
(2016-09-09, 07:51)fritsch Wrote: @alxtr1bal: Include [pkg] patch: xf86-video-amdgpu: Latest commits (6a1ba04) adding Polaris 10 & 11 support (xf86-video-amdgpu) <- such commits are highly relevant for you.

Next time, please gather logfiles. Xorg.0.log and dmesg | pastebinit

With these we can file bugs at bugs.freedesktop.org so that this gets fixed. It won't happen magically.

Ok, last update not working :

Xorg log : http://sprunge.us/VcJK
dmesg : http://sprunge.us/XcBW

here's what i did to install :
First , installed the 7.90.005, with the processor GPU as primary.
Then , put the latest update in /Updates, change the primary video card as the RX 460, and boot.
Update is going ok, reboot, and then the Xorg won't start.

Not sure if this is the right way...

Thanks for the logs. It looks like the "ATI Radeon" driver is being loaded and not the updated "amdgpu" driver. Not sure how easy it is to work around that. Do you have two GPUs in your system, a Kaveri and Polaris? Can you disable the Kaveri?
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0) - by Milhouse - 2016-09-09, 17:46
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111