Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-09-16, 02:07)Milhouse Wrote: Although it's not the right solution, as you shouldn't need the custom xorg.conf. This confirms something is wrong with the Xorg/Mesa/GPU detection.

Can you provide me the following output with the RX460 installed:
Code:
lspci | pastebinit
lspci -v | pastebinit
dmesg | pastebinit
cat /var/log/Xorg.0.log | pastebinit
Thanks.

Can you also re-test #0915x and #0915y with your custom xorg.conf, as it would be good to know if the RX460 now works with mesa 12.0.3 and current libdrm, or if it needs mesa 12.1.0-devel and updated libdrm (I'd like to avoid including 12.1.0 if possible).

Edit: OK I see you were testing with #0915x in your previous post. Great, that means it works with 12.0.3. I'll drop 12.1.0-devel in the next build (hopefully 12.1.0-devel is also working!)


#0915x #0915y #0915b all work

I am running the logs from #0915y, if you require the logs from another build pls let me know and I will run them in the morning.

lspci | pastebinit - http://sprunge.us/ZGdM
lspci -v | pastebinit - http://sprunge.us/aQVj
dmesg | pastebinit - http://sprunge.us/ZLQP
cat /var/log/Xorg.0.log | pastebinit - http://sprunge.us/hYTZ
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0) - by madmarkym - 2016-09-16, 02:22
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111