Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-09-19, 20:57)Milhouse Wrote: Then it sounds like your PC is booting perfectly, but kodi.bin is crashing for some reason.

Knowing the exact build when this problem started would help a great deal, so if you're able to work forwards from #0909 until you hit the first non-working build that would be great.

Also, can you ssh in to your box while it is running #0918 and paste the following:
Code:
dmesg | pastebinit
journalctl | pastebinit
cat /storage/.kodi/temp/kodi.log | pastebinit

If you haven't enabled ssh then you'll need to do this in the GUI while using #0909.

Milhouse,
Will do the above just not sure how to do it.
I will put the latest update on then what ?
If you can give me steps to do a log i will.
Regards Wayne.

Edit,
Milhouse,
I put a fresh install of (Krypton) v7.90.005 ALPHA and then your latest update ( 23 ) and now the box boots fine... very strange.
Thanks for all your help.
Regards Wayne.

Edit 2,
Spoke to soon now stuck on Kodi splash screen.
I think i will just go back to Kodi alpha.
Regards Wayne.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0) - by jacko5 - 2016-09-24, 10:23
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111