Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-10-22, 02:55)Maverick-DBZ- Wrote: Not sure how I missed it, but that did the trick. Thank you! Nod

edit: For the sake of trouble shooting, I also tried LibreELEC (Krypton) v7.90.007 ALPHA and it was the same way, that is until, I reverted back to the original samba config. I'm unsure if the build dates align, so not sure if it helps.

7.90.007 doesn't include the updated Samba config - it uses the same config I asked you to download - so if you're having problems with stock 7.90.007 it probably has nothing to do with the Samba server configuration change.

Can you delete the original config and reboot your SMB server?

(2016-10-22, 13:55)badaas Wrote:
(2016-10-22, 00:56)Milhouse Wrote: Try the original samba config, does it make any difference?

Hasn't worked for me.
MySQL is on same NAS as movies/tvs etc hardwired to router.
Lubuntu in front room access is fine.
Let me install 1017 and grab the samba.conf after it reboots..

This doesn't have anything to do with MySQL.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0) - by Milhouse - 2016-10-22, 14:07


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111