Thread Closed
v18 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0)
(2017-05-11, 01:30)wallacebw Wrote:
(2017-05-09, 03:17)Milhouse Wrote: @wallacebw I can only suggest trying the different kernels - LE8 is on 4.9.y, so try a build that uses 4.9.y, then if that has no problem then try 4.10.y and finally 4.11.y. Identifying the first build with the issue will help towards a solution - if it's not a kernel issue it might be a Kodi/videoplayer issue. Also upload a debug log.

Ok. Here's What I found it appears that the issue with the skipping audio began with #0220, (4.10.0 kernel?), #0219 works perfectly.

Here is the log: http://sprunge.us/VNPN. Nothing stands out to me, but what do I know Smile

Thanks for taking a look.

Interesting. OK, can you try the #0213x build as that is based on 4.10-rc8 - if it is a 4.10.0 kernel issue then it should be present in the rc8 kernel too (unless there is a change between rc8 and final, which is possible but somewhat unlikely).

If it is present in rc8, then testing the earlier 4.10-rc candidates could help narrow it down:

4.10-rc7: 2518444 (post)
4.10-rc6: 2512663 (post)
4.10-rc5: 2508477 (post)
4.10-rc3: 2497349 (post) (there was no rc4)

Also, can you post a debug log (wiki) (enabled from boot) and "journalctl -a" from a current build (ie. #0510) once the skipping has occurred?
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 24 Vote(s) - 4.5 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0) - by Milhouse - 2017-05-11, 12:24