Thread Closed
v18 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0)
Bug 
(2017-07-13, 10:12)Milhouse Wrote:
(2017-07-13, 09:55)Bluesmanuk Wrote: No issues with Adjust display to refresh rate set to always on the Z8350 and have tried many files of different flavours, each of which plays without issue.

Thanks. Yes, it seems to be mainly an nvidia/nvidia-legacy issue (your Z8350 has an integrated Intel HD GPU).

(2017-07-13, 08:13)illiac4 Wrote: On nvidia 610 it is the same (black screen, only sound and subtitles).

Are you using the 375.66 or 340.102 driver (as the "nvidia 610" - either GeForce GT 610 or GeForce 610M - is one of those GPUs that is compatible with both drivers)

ZOTAC:~ # nvidia-smi
Thu Jul 13 11:31:32 2017
+------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 340.102 Driver Version: 340.102 |
|-------------------------------+----------------------+----------------------+
| GPU Name Persistence-M| Bus-Id Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan Temp Perf Pwr:Usage/Cap| Memory-Usage | GPU-Util Compute M. |
|===============================+======================+======================|
| 0 GeForce GT 610 Off | 0000:02:00.0 N/A | N/A |
| 40% 50C P8 N/A / N/A | 73MiB / 511MiB | N/A Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+

+-----------------------------------------------------------------------------+
| Compute processes: GPU Memory |
| GPU PID Process name Usage |
|=============================================================================|
| 0 Not Supported |
+-----------------------------------------------------------------------------+


I have checked and with 375 there is still suspend/resume bug so I am using 3.40
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 24 Vote(s) - 4.5 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0) - by illiac4 - 2017-07-13, 11:32