Thread Closed
v18 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0)
Hello milhouse, i just updated from build #930 to the latest #1030 and all the fonts on the ui are gone. 
I went back to build #930 and the fonts and texts reappeared. after that i updated to build #1001 and the fonts disappeared again.
conclusion: something changed from build #930 to #1001 to present to make the fonts and texts invisible/go away.

The computer i'm using is fairly old and the gpu is an onboard
Intel Corporation 82945G/GZ Integrated Graphics Controller

Code:
Kodi:~ # lspci
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82945G/GZ/P/PL Memory Controller Hub (rev 02)
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82945G/GZ Integrated Graphics Controller (rev 02)
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation NM10/ICH7 Family High Definition Audio Controller (rev 01)
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation NM10/ICH7 Family PCI Express Port 1 (rev 01)
00:1d.0 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller (rev 01)
00:1d.1 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller (rev 01)
00:1d.2 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller (rev 01)
00:1d.3 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller (rev 01)
00:1d.7 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB2 EHCI Controller (rev 01)
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev e1)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801GB/GR (ICH7 Family) LPC Interface Bridge (rev 01)
00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) IDE Controller (rev 01)
00:1f.2 IDE interface: Intel Corporation NM10/ICH7 Family SATA Controller [IDE mode] (rev 01)
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation NM10/ICH7 Family SMBus Controller (rev 01)
01:02.0 FireWire (IEEE 1394): VIA Technologies, Inc. VT6306/7/8 [Fire II(M)] IEEE 1394 OHCI Controller (rev c0)
02:00.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller (rev 02)


Here are some pictures that show the problem:
https://www.dropbox.com/sh/5z1tjdn2tf0a5...pZ6Ya?dl=0
Is there anyone else having this problem or is it just me? I'm grateful for any help.
winux.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 24 Vote(s) - 4.5 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0) - by winux - 2017-10-31, 19:40