Thread Closed
v18 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0)
(2017-11-14, 15:20)xxxnelly Wrote: Hi Milhouse,

I posted here..  324008 (thread).
This issue only exists on the libreelec versions - has done for a while but used to work in kodi17 or a while ago, I tested one of the latest nightly builds (http://mirrors.kodi.tv/nightlies/windows/win64/master/) on my laptop and it works as expected so seems to be an issue solely with libreelec and not tvheadend or the addon. 

This happens on all 3 kodi tv boxes I have, Acer revo 3700, Zotac ID-80 and Zotac ID-88 - all running #1112.

Let me know what you want to see to help understand why this might be.. 

Thanks

Have you tried updating to the latest tvheadend42 addon? I don't know what version of the addon you are using. See here: http://milhouse.libreelec.tv/builds/addo...headend42/

If you can determine the first build from these test builds that exhibits this behaviour then that might shed more light on the issue.

Other than that I can only suggest continuing the discussion in your own thread, or on the LibreELEC forum.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 24 Vote(s) - 4.5 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0) - by Milhouse - 2017-11-14, 21:47