Thread Closed
v18 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0)
(2018-04-30, 19:28)HiassofT Wrote:
(2018-04-30, 16:13)TheKraut Wrote: Remote control via Yatse still works perfectly afterwards. I've tested various builds between #0405 and #0429, but the problem persists. A reboot solves the problem, just for the game to begin again after a couple of key presses.

To cross check, I ran Ubuntu 18.04 LTS from a pen drive, and observed the very same behavior. Interestingly, when I created a #04050429 bootable disk, remote control works perfectly fine within the LE installer, so my educated guess is that the issue is not hardware related.
So does this mean #0405 in "Live Mode" from the bootable disk works fine, but when you install #0405 on your NUC it doesn't work?

If yes, do you have any manually setup config files (autostart.sh, lircd.conf, rc_maps.cfg, kodi advancesettings.xml etc) on your system?

so long,

Hias    
Hi Hias,

Sorry, I got the version wrong in the last sentence you quoted. Let me just briefly summarize my long post:

- RC not working: LE #0405, #0429 (and a couple of versions in between) when installed
- RC not working: LE #0429 when run in live mode (KODI log in my original post above; didn't bother to test any other version)
- RC not working: Ubuntu 18.04 LTS in live mode
- RC working: #0429 when booting to text-based installer

By "not", I mean more specifically: It is working for a seemingly random, double digit number of key presses after a reboot. Then, it ceases to work.

No manual config files in either configuration.

I was guessing on a kernel problem with 4.14/4.15. However, given that the installer works fine, it may well be UI related (and shouldn't be hardware related, I presume).

Let me know if you need any more logs.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 24 Vote(s) - 4.5 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0) - by TheKraut - 2018-04-30, 20:38