•   
  • 1
  • 253
  • 254
  • 255(current)
  • 256
  • 257
  • 355
  •   
  Thread Closed
v18 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0)
(2018-06-28, 14:38)Milhouse Wrote:
(2018-06-27, 11:50)Jezze Wrote: Im not sure if i have banned addon but that is the only way how to test it. I think that problem is kodi side because all subtitle addons not working.

I'm pretty sure you do know, as it's clear as day from your log, so try testing on a "clean" kodi installation without the banned addons.

I will say there is only one error in your log which relates to service.subtitles.opensubtitles:
12:45:26.355 T:139813479466752   DEBUG: ### [__main__] - action 'search' called
12:45:26.356 T:139813479466752 ERROR: EXCEPTION: XBMC is not playing any file
12:45:26.356 T:139813479466752 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.RuntimeError'>
Error Contents: XBMC is not playing any file
Traceback (most recent call last):
File "/storage/.kodi/addons/service.subtitles.opensubtitles/service.py", line 141, in <module>
item['file_original_path'] = xbmc.Player().getPlayingFile().decode('utf-8') # Full path of a playing file
RuntimeError: XBMC is not playing any file
-->End of Python script error report<--
12:45:26.356 T:139813479466752 DEBUG: onExecutionDone(17, /storage/.kodi/addons/service.subtitles.opensubtitles/service.py)
But hard to know if this is significant or not.

You said reverting to #0611 is working, are you saying it doesn't work in #0612?

I just upgraded to 0612 version and subtitle search not working, downgraded back to 0611 and works again. I have 3 computers where is have tested and every computer latest version is 0612 where aubtitle search works.
New LibreELEC.tv Leia build #0628: Generic
(Supercedes previous build)

SHA256 Checksum: 605db520ff6fbc77541836d40640e2a64404b55f19277e5622a919f42dbd82d6 (Generic)

# uname -a
Linux NUC 4.17.3 #1 SMP Thu Jun 28 21:05:08 BST 2018 x86_64 GNU/Linux

# lsb_release
LibreELEC (Milhouse): devel-20180628210348-#0628-g3e3cc3d [Build #0628]

# Kodi version
(18.0-ALPHA3 Git:95de5f5). Platform: Linux x86 64-bit

Based on tip of LibreELEC.tv master (3e3cc3d, changelog) and tip of XBMC master (69472d0, changelog) with the following modifications: Build Highlights:
  1. Drop ffmpeg from image, rename ffmpegx to ffmpeg in ffmpeg-tools add-on
  2. inputstream.adaptive and pvr.next API updates
Build Details:
  1. LibreELEC.tv:
    • configure: drop unused build options (PR:2794, 16 commits, 16 files changed)
  2. XBMC:
    • [cmake] always build with -Wall (PR:14107, 1 commit, 1 file changed)
    • filesystem: SpecialProtocol - fix possible endless recursion in URIUt (PR:14121, 1 commit, 1 file changed)
    • win10: filesystem - catch possible exception (PR:14122, 1 commit, 1 file changed)
    • FFmpeg: Bump to 4.0.1-Leia-Alpha3-1 (PR:14123, 1 commit, 4 files changed)
  3. inputstream.adaptive:
    • Rework for renewal after HTTP 403 / kodi api changes (560728d)
    • Version bump 2.2.24 (16a4043)
  4. pvr.nextpvr:
    • Add implementation for GetReadStreamChunkSize() (PR:75, 3 commits, 9 files changed)
  5. Additional commits/pull requests/changes not yet merged upstream:
    • Added: [env] PR:2801 (perma): mesa: only build va tracker if using a gallium driver that uses it
    • Added: [env] PR:2805 (perma): ffmpeg: install ffmpeg from ffmpeg-tools, don't include in image
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2018-06-28, 17:27)Jezze Wrote: I just upgraded to 0612 version and subtitle search not working, downgraded back to 0611 and works again. I have 3 computers where is have tested and every computer latest version is 0612 where aubtitle search works.

You can try executing the following:
cd /storage/.kodi/addons/service.subtitles.opensubtitles && mv addon.xml addon.xml.bak && wget -q http://ix.io/1fkM -O ./addon.xml
then restart, and see if the add-on works any better with #0612/#0628.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2018-06-28, 23:24)Milhouse Wrote:
(2018-06-28, 17:27)Jezze Wrote: I just upgraded to 0612 version and subtitle search not working, downgraded back to 0611 and works again. I have 3 computers where is have tested and every computer latest version is 0612 where aubtitle search works.

You can try executing the following:
cd /storage/.kodi/addons/service.subtitles.opensubtitles && mv addon.xml addon.xml.bak && wget -q http://ix.io/1fkM -O ./addon.xml
then restart, and see if the add-on works any better with #0612/#0628.

Thanks for tip, i test when i wakeup. How about that podnapisi addon, not working either 0612 and newer.
@Milhouse any guidance on what might be happening here?

Even if I load live from USB the UI is like this:

Image
(2018-06-28, 02:18)phunkyfish Wrote:
(2018-06-28, 02:06)Milhouse Wrote: It's as though it were trying to display a 4K image on a 1080p display.

What are the TV specs, and what port on the PC are you using (HDMI, DP etc.)?

4K TV over HDMI

When I originally installed 8.2.5 the install screens were correct, but GPU not supported on boot as expected.  
Maintainer of Enigma2 PVR addon: repo, docschangelog
How to create a full debug: here
(2018-06-29, 00:33)phunkyfish Wrote: @Milhouse any guidance on what might be happening here?

Even if I load live from USB the UI is like this:

No sorry, not a clue. It looks totally fscked. Have you tried a different cable? And/or a different HDMI port (on both TV and PC)? Are you using any sort of "Game" mode?

Maybe it's a bug in the 4.17.x kernel.

Try 4.18-rc1 (#0627x) and see if that is any better.

Are you able to confirm if 4.14.y (#0615) looks correct (at least as far as the installer, assuming you can't get a GUI).

Posting your system (kodi debug log (wiki) and dmesg) might be useful as you haven't mentioned what CPU/GPU you are using.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2018-06-28, 23:28)Jezze Wrote: How about that podnapisi addon, not working either 0612 and newer.

Will let you know after you've tested the first add-on.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
Hi, milhouse. I have a problem with this testbuilds. When I activate "Settings/Player/Videos/Adjust display refresh rate/On start/stop" and "Settings/Player/Videos/Sync playbacl to display", it don't run. I haven't this issue with Kodi Krypton.
My log is in the next direction:
http://ix.io/1fmm

Thanks in advance and sorry by my poor english.
Set up your whitelist in Settings > System > Display > Whitelist
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2018-06-28, 23:24)Milhouse Wrote:
(2018-06-28, 17:27)Jezze Wrote: I just upgraded to 0612 version and subtitle search not working, downgraded back to 0611 and works again. I have 3 computers where is have tested and every computer latest version is 0612 where aubtitle search works.

You can try executing the following:
cd /storage/.kodi/addons/service.subtitles.opensubtitles && mv addon.xml addon.xml.bak && wget -q http://ix.io/1fkM -O ./addon.xml
then restart, and see if the add-on works any better with #0612/#0628.

I upgraded latest build and executed that command, rebooted but still not working.
(2018-06-29, 06:15)Milhouse Wrote:
(2018-06-29, 00:33)phunkyfish Wrote: @Milhouse any guidance on what might be happening here?

Even if I load live from USB the UI is like this:

No sorry, not a clue. It looks totally fscked. Have you tried a different cable? And/or a different HDMI port (on both TV and PC)? Are you using any sort of "Game" mode?

Maybe it's a bug in the 4.17.x kernel.

Try 4.18-rc1 (#0627x) and see if that is any better.

Are you able to confirm if 4.14.y (#0615) looks correct (at least as far as the installer, assuming you can't get a GUI).

Posting your system (kodi debug log (wiki) and dmesg) might be useful as you haven't mentioned what CPU/GPU you are using.

Happy to provide the logs but I’m unsure how to do so without finishing the install. I believe SSH gets enabled when finishing it in the UI. If I boot live will I have SSH?

I have two of these devices and have tried them with new cables and different TVs. Same result.

I will try #615 this evening and see does it work.

Ross
Maintainer of Enigma2 PVR addon: repo, docschangelog
How to create a full debug: here
(2018-06-29, 13:56)phunkyfish Wrote: Happy to provide the logs but I’m unsure how to do so without finishing the install. I believe SSH gets enabled when finishing it in the UI. If I boot live will I have SSH?

I have two of these devices and have tried them with new cables and different TVs. Same result.

I will try #615 this evening and see does it work.

Ross

You should have Samba access on a "live" system, try uploading the latest zip file from the Logfiles samba share.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2018-06-29, 12:43)Jezze Wrote:
(2018-06-28, 23:24)Milhouse Wrote:
(2018-06-28, 17:27)Jezze Wrote: I just upgraded to 0612 version and subtitle search not working, downgraded back to 0611 and works again. I have 3 computers where is have tested and every computer latest version is 0612 where aubtitle search works.

You can try executing the following:
cd /storage/.kodi/addons/service.subtitles.opensubtitles && mv addon.xml addon.xml.bak && wget -q http://ix.io/1fkM -O ./addon.xml
then restart, and see if the add-on works any better with #0612/#0628.

I upgraded latest build and executed that command, rebooted but still not working.

Not sure in that case, the updated addon.xml added:
<extension point="xbmc.addon.metadata">
<reuselanguageinvoker>false</reuselanguageinvoker>
</extension>
which is the recommendation if having problems with Python re-use. Ping @peak3d?
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
Thank you very much. All is ok now.
New LibreELEC.tv Leia build #0629: Generic
(Supercedes previous build)

SHA256 Checksum: 9f206666265c17430d8d46a6187b170888e7ef56b4c7c774c43ca6e27872ddd0 (Generic)

# uname -a
Linux NUC 4.17.3 #1 SMP Fri Jun 29 21:04:51 BST 2018 x86_64 GNU/Linux

# lsb_release
LibreELEC (Milhouse): devel-20180629210312-#0629-g3e3cc3d [Build #0629]

# Kodi version
(18.0-ALPHA3 Git:95de5f5). Platform: Linux x86 64-bit

Based on tip of LibreELEC.tv master (3e3cc3d, changelog) and tip of XBMC master (773ed31, changelog) with the following modifications: Build Highlights:
  1. V3 GLK HDMI quirk fix
Build Details:
  1. XBMC:
    • [Skin] add DefaultMusicSources icon (PR:14126, 1 commit, 2 files changed)
    • [Estuary] Add setting to show profilename (PR:14007, 1 commit, 4 files changed)
    • Estuary fixes (PR:14099, 3 commits, 3 files changed)
    • [linux] windowing/gbm: plane selection rework (PR:14113, 4 commits, 7 files changed)
    • Settings: GBM - hide "Display mode" setting (PR:14120, 1 commit, 1 file changed)
  2. Additional commits/pull requests/changes not yet merged upstream:
    • Updated: [env] PR:2788 (perma): kodi: July 2018
    • Updated: [env] PR:2798 (perma): linux (Generic): update to linux-4.17.3
    • Added: [env] PR:2807 (perma): linux (RPi): disable IR timeout improvement on Formosa e017 receiver
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  •   
  • 1
  • 253
  • 254
  • 255(current)
  • 256
  • 257
  • 355
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 24 Vote(s) - 4.5 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0)4.524