How could I change the order of the data sources in the "filter by" window?

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Boyzie Offline
Senior Member
Posts: 212
Joined: Feb 2017
Reputation: 0
Post: #1
How could I change the order of the data sources in the "filter by" window:
[Image: aC0wDdI.png]

Windows 10 Home, 64bit | Newest stable Kodi in portable mode
find quote
myron Offline
Moderator
Posts: 806
Joined: Jan 2011
Reputation: 25
Location: de_AT
Post: #2
we answered you already 2 times
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=306653
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=305573
Answer didn't change....

tinyMediaManager - THE media manager of your choice :)
Wanna help translate TMM ?
[Image: project_thin_badge?format=gif]
find quote
Boyzie Offline
Senior Member
Posts: 212
Joined: Feb 2017
Reputation: 0
Post: #3
Thank you very much for the links.

Actually I couldn't find / understand an answer. So which config file do I have to use to change the order?

Windows 10 Home, 64bit | Newest stable Kodi in portable mode
find quote
akya Offline
Senior Member
Posts: 242
Joined: Feb 2012
Reputation: 1
Location: /home/akya
Post: #4
(2017-08-28 18:25)Boyzie Wrote:  Thank you very much for the links.

Actually I couldn't find / understand an answer. So which config file do I have to use to change the order?
Data/config.xml

~Web and graphic designer... Linux enthusiast... Python Fan... A Gooner~
[AMD A10-7850K 3.7 Ghz, Radeon R7]
[Fedora 26]
[Kodi - 17.4 / Skin - Grid]


[Image: uc?export=download&id=0B6jga-ZTw8k_R1ZKWEVURWxOM1E]
find quote
Boyzie Offline
Senior Member
Posts: 212
Joined: Feb 2017
Reputation: 0
Post: #5
Thank you very much, akya,

Yes, I had edited this file some time ago but I hadn't been able able to change the order of the data sources here. How do you do it?

Many thanks again

Windows 10 Home, 64bit | Newest stable Kodi in portable mode
find quote