4K video playback problem
#1
I have an older HTPC running Windows 7 64bit that couldn't handle playing 4k content from a local hard drive without skipping, choppy video and audio.  I upgraded it with a Geforce 1050 Ti so the GPU could handle the load that the CPU can't currently do.  I am now able to play 4K content great with standalone player such as MPC-HC, but it still plays just as choppy as before when trying to play anything 4K from inside Kodi.  I have tried with a number of different 4K videos downloaded from the net such as LG and Samsung HDR demos.  I have hardware acceleration enabled inside Kodi, but I must be missing a setting somewhere. 

Here is the log file:

http://paste.ubuntu.com/25708534/
Reply
#2
Perhaps there is another setting to force hardware acceleration through the GPU?  Any help would be appreciated!
Reply
#3
(2017-10-15, 05:19)Wakeboarder141 Wrote: Perhaps there is another setting to force hardware acceleration through the GPU?  Any help would be appreciated!

10:00:57.594 T:2704 WARNING: CDVDMessageQueue(player):Tongueut MSGQ_NOT_INITIALIZED
10:00:57.595 T:2704   ERROR: DXVA::CProcessorHD::IsFormatSupported: Unsupported format 105 for 1.
10:00:57.595 T:1776   DEBUG: Thread VideoPlayer start, auto delete: false


Try v18 nightly.
First decide what functions / features you expect from a system. Then decide for the hardware. Don't waste your money on crap.
Reply
#4
I tried it with the V18 nightly, but the results were the same.
Reply
#5
Post the Debug log (wiki) from v18.
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
4K video playback problem00