Solved -  "No information found" when scraping movies no matter what folder or files are named.
#1
Video 
I'm at my wits end here, I've been trying to work out whats going wrong for ages.
Both the standard TMDB scraper and the Universal Scraper correctly identify MOST movies but there are a few which they completely refuse to find. I have renamed the files and containing folders many ways, including renaming them to other simple movie titles, but nothing seems to work even when checking the TMDB API directly and seeing that it returns a single (correct) result.

I have attached an example of one movie not being found.

Debug log (error on line 2791)
utifovorig (paste)

LibreELEC 8.95.002
Kodi 18 RC4
Universal Scraper 5.2.6
TMDB Scraper 5.1.4
Reply
#2
This is what you have...
/var/media/Blue/Movies/Solo.A.Star.Wars.Story.2018.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT/Solo.A.Star.Wars.Story.2018.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT.mkv

IF you rename to the following, will it work...
/var/media/Blue/Movies/Solo A Star Wars Story (2018)/Solo.A.Star.Wars.Story.2018.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT.mkv

Ensure you have Enabled the setting Movies are in separate folders that match the movie title in the Set Content page?
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki) || Artwork (wiki) | Basic_controls (wiki) | Import-export_library (wiki) | Movie_sets (wiki) | NFO_files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#3
I'm having the same problem with some series, only works if I delete everything and redo the search and the link, I believe it to be an error in this beta version of Libreelec.
Reply
#4
Directed to both of you...

Also check Item 1d is disabled... 336969 (thread)
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki) || Artwork (wiki) | Basic_controls (wiki) | Import-export_library (wiki) | Movie_sets (wiki) | NFO_files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#5
Changing the name to "Solo A Star Wars Story (2018)" didn't work. I have movies in separate folders enabled.

Switching off the video tags did the trick. All the previously unfound movies now work correctly, thank you!

I wasn't aware of that new "feature".  Is there somewhere I can read more about it, to find out why it broke things?

Thanks again.
Reply
#6
(2019-01-15, 18:49)ubrfkr Wrote: I wasn't aware of that new "feature"
v18 introduced reading Video file Tags. This setting was first introduced as Enabled, but later changed to default Disabled due to these problems. So you may have upgraded to v18 during that "enabled" period.

(2019-01-15, 18:49)ubrfkr Wrote: Is there somewhere I can read more about it, to find out why it broke things?
There is a wiki page, but it is still in draft mode and does not provide a lot of information... Video_file_tagging (wiki)

With my experience in the forum, it is obvious that this feature is causing more problems and grief for users, and I am yet to see any benefit from this feature or a single comment from anyone that it is actually being used as intended. I have pinged @spiff and @scudlee numerous times to discuss the issue, but they haven't been around for a while. Maybe @Martijn could look into it. If anything, I believe this option should have been added at the Source level, rather than a global setting. This would allow using it on one source, say Music Videos, but not affecting the entire library which would use the normal scraping process.
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki) || Artwork (wiki) | Basic_controls (wiki) | Import-export_library (wiki) | Movie_sets (wiki) | NFO_files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#7
Thread marked solved.
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki) || Artwork (wiki) | Basic_controls (wiki) | Import-export_library (wiki) | Movie_sets (wiki) | NFO_files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
"No information found" when scraping movies no matter what folder or files are named.00