20 Nov 2019 - TVDB Scraper v3.2.0 is now available which reinstates scraping. TVDB are still in the process of fixing a number of bugs so there may still be further breakages. See this post. 2901570 (post)

No file when browsing TV shows
#1
Hi everyone, I'm new here and french so sorry for my bad english.

I recently installed KODI 18.4 on a raspberry 4, I pluged my HD on it with several movies and tv shows. I configured the sources for all categories, my movies and well scrapped i can access to in the "Movie" panel.

For the TV show it's different, the TV shows are scrapped correctly cause I see fanarts, TV shows details and all the rest in the "TV show" panel, but when I try to access to a TV show to display episodes, the browser show nothing. It's like my folder is empty but it's not because when i use the research and look for my tv show, I can access and all the episodes are displayed and I can read it.

I hope you understand my problem, it's perfectly fine for the movies i have a beautiful library displayed but for TV shows, I have the library but when I click on one of them, I browse into an empty folder and I don't know why.

Thanks for the help !
Reply
#2
(2019-11-06, 18:18)Saxophtrion Wrote: I have the library but when I click on one of them, I browse into an empty folder and I don't know why.

Something must have gone wrong while scraping the contents of the TV Shows folder. Which can be basically anything. When you say that the movies have been imported correctly, that means that the device is working properly. Kodi by default in Leia uses the TheMovieDB as well for TV shows, which isn't a real problem, but not all TV Shows are not in TMDB's database in full.

So please provide Kodi's debug log (wiki) file via a pastebin website, so we can perhaps make a start in troubleshooting the problem.
Got a Kodi problem? Provide us with a full Debug log (wiki) || Usefull pages: First time user (wiki) || Troubleshooting (wiki) || Free content (wiki) || Forum rules (wiki) || VPN policy (wiki)
Reply
#3
Hi, thx for the reply, I tried to rescan my TV show library and got this :

2019-11-07 16:44:35.896 T:2826953584 ERROR: GetDirectory - Error getting
2019-11-07 16:44:45.596 T:2826953584 ERROR: Previous line repeats 8 times.
2019-11-07 16:44:45.596 T:2826953584 WARNING: Process directory '/media/HDD/Séries/The Boys/Saison 1/' does not exist - skipping scan.
2019-11-07 16:44:45.596 T:2826953584 WARNING: Process directory '/media/HDD/Séries/The Night Of/Saison 1/' does not exist - skipping scan.
2019-11-07 16:44:45.596 T:2826953584 WARNING: Process directory '/media/HDD/Séries/True Detective/Saison 1/' does not exist - skipping scan.

There is another TV show that is not in the log but it's scanned to, no error in the log as you see, the scrapper found the infos (img, description etc..) but the result is the same when I browse in via the the TV show panel, I get an empty folder ... I don't know what to do ..

Thanks for the help Smile
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
No file when browsing TV shows00