•   
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105(current)
  • 106
  • 107
  • 206
  •   
Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020)
(2020-11-11, 20:57)mathu204 Wrote:
(2020-11-11, 20:42)HugoL Wrote:
(2020-11-11, 20:09)mathu204 Wrote: Also TMDB ratings are missing from showing anywhere on details too wondering if you know why

I’m getting confused with your terminology to be honest.

“On details”. Is this the details row? If so, there’s no TMDB on the details row when using the IMDB/RT details row.

Or are you talking about the footer (ratings under the fanart)?

Regarding ratings on the my list window, it probably wasn’t included in that window by the original author. I’d need to take a look, I rarely go there.

Your list can just be viewed from home as a widget. Ratings should work here just like any other widget.

You also mentioned something about having to set up your my list as a menu item but that shouldn’t be the case. It should just be a default menu item.

yea i just deleted it and re put it to refresh it since adding movies to it wasnt working right away. My List is a home menu item when i click it it shows up as a widget like pressing any other hub does but it doesnt show any ratigns.

Im just wondering if i can get TMDB to show up anywhere whether its details or footer, sorry so Details and Footer. Which one is the bottom right and which one is the one under the clearlogo that shows IMDB and RT in the last and second image
Footer is the bottom right. TMDB will show in footer if all your media is scraped correctly.
Reply
(2020-11-11, 20:57)mathu204 Wrote:
(2020-11-11, 20:42)HugoL Wrote:
(2020-11-11, 20:09)mathu204 Wrote: Also TMDB ratings are missing from showing anywhere on details too wondering if you know why

I’m getting confused with your terminology to be honest.

“On details”. Is this the details row? If so, there’s no TMDB on the details row when using the IMDB/RT details row.

Or are you talking about the footer (ratings under the fanart)?

Regarding ratings on the my list window, it probably wasn’t included in that window by the original author. I’d need to take a look, I rarely go there.

Your list can just be viewed from home as a widget. Ratings should work here just like any other widget.

You also mentioned something about having to set up your my list as a menu item but that shouldn’t be the case. It should just be a default menu item.

yea i just deleted it and re put it to refresh it since adding movies to it wasnt working right away. My List is a home menu item when i click it it shows up as a widget like pressing any other hub does but it doesnt show any ratigns.

Im just wondering if i can get TMDB to show up anywhere whether its details or footer, sorry so Details and Footer. Which one is the bottom right and which one is the one under the clearlogo that shows IMDB and RT in the last and second image

You can do a skin reload to refresh your My List widget or your My List hub.

As I said, the footer ratings are under the fanart (in Bingie/Netflix views at least). The Details row is the info under the clearlogo.

So your issue is that not getting TMDB on your footer. In which case it’s probably your scraper settings.

Check your scraper settings.

Go to Media setttings>videos. Open up the context menu while focussed on your movies folder and select “change content”.

Click on Settings (these are your scraper settings) and make sure you have The Movie Database selected as one of your rating sources.

If you didn’t have this option previously, you’ll now have to re-scrape all your movies again.
Reply
TMDB Ratings show up if I go into my library or video sources. However, they dont show up on the main menu. I just set up movie widgets in the movie hub pointing my library content, using skin helper service widgets and now no ratings show up at all. Shown in this image here, does Skin Helper service widgets not support ratings?

https://imgur.com/a/OMxVcS4 

Also i confirmed im using TMDB scraper as always, just switched to Universal Movie and the ratings show up faster but still no difference on the home (Movie hub)

I switched show ratings on details and moved everything back to Footers to see if there is a difference but no change.

EDIT:I should note the ratings still work and show up on my Home hub
Reply
(2020-11-11, 22:26)mathu204 Wrote: TMDB Ratings show up if I go into my library or video sources. However, they dont show up on the main menu. I just set up movie widgets in the movie hub pointing my library content, using skin helper service widgets and now no ratings show up at all. Shown in this image here, does Skin Helper service widgets not support ratings?

https://imgur.com/a/OMxVcS4 

Also i confirmed im using TMDB scraper as always, just switched to Universal Movie and the ratings show up faster but still no difference on the home (Movie hub)

I switched show ratings on details and moved everything back to Footers to see if there is a difference but no change.

EDIT:I should note the ratings still work and show up on my Home hub
They should work everywhere if the scraper picks them up. Try the setting I posted below. If they do not work something is set up wrong, and you may need to rescan your library as HugoL suggested.
Movie Hub
Image
Home Hub
Image
This is how my TMDB is set up.
Image
Try these settings. If this doesn't not work you have something set up wrong.
ImageImage
Reply
(2020-11-11, 22:38)AchillesPunks Wrote:
(2020-11-11, 22:26)mathu204 Wrote: TMDB Ratings show up if I go into my library or video sources. However, they dont show up on the main menu. I just set up movie widgets in the movie hub pointing my library content, using skin helper service widgets and now no ratings show up at all. Shown in this image here, does Skin Helper service widgets not support ratings?

https://imgur.com/a/OMxVcS4 

Also i confirmed im using TMDB scraper as always, just switched to Universal Movie and the ratings show up faster but still no difference on the home (Movie hub)

I switched show ratings on details and moved everything back to Footers to see if there is a difference but no change.

EDIT:I should note the ratings still work and show up on my Home hub
They should work everywhere if the scraper picks them up. Try the setting I posted below. If they do not work something is set up wrong, and you may need to rescan your library as HugoL suggested.
Movie Hub
Image
Home Hub
Image
This is how my TMDB is set up.
Image
Try these settings. If this doesn't not work you have something set up wrong.
ImageImage

I need to enable hide ratings? wont that make ratings stop showing up?
Reply
(2020-11-11, 23:23)mathu204 Wrote:
(2020-11-11, 22:38)AchillesPunks Wrote:
(2020-11-11, 22:26)mathu204 Wrote: TMDB Ratings show up if I go into my library or video sources. However, they dont show up on the main menu. I just set up movie widgets in the movie hub pointing my library content, using skin helper service widgets and now no ratings show up at all. Shown in this image here, does Skin Helper service widgets not support ratings?

https://imgur.com/a/OMxVcS4 

Also i confirmed im using TMDB scraper as always, just switched to Universal Movie and the ratings show up faster but still no difference on the home (Movie hub)

I switched show ratings on details and moved everything back to Footers to see if there is a difference but no change.

EDIT:I should note the ratings still work and show up on my Home hub
They should work everywhere if the scraper picks them up. Try the setting I posted below. If they do not work something is set up wrong, and you may need to rescan your library as HugoL suggested.
Movie Hub
Image
Home Hub
Image
This is how my TMDB is set up.
Image
Try these settings. If this doesn't not work you have something set up wrong.
ImageImage

I need to enable hide ratings? wont that make ratings stop showing up?
That's for trailers
Reply
(2020-11-11, 23:23)mathu204 Wrote:
(2020-11-11, 22:38)AchillesPunks Wrote:
(2020-11-11, 22:26)mathu204 Wrote: TMDB Ratings show up if I go into my library or video sources. However, they dont show up on the main menu. I just set up movie widgets in the movie hub pointing my library content, using skin helper service widgets and now no ratings show up at all. Shown in this image here, does Skin Helper service widgets not support ratings?

https://imgur.com/a/OMxVcS4 

Also i confirmed im using TMDB scraper as always, just switched to Universal Movie and the ratings show up faster but still no difference on the home (Movie hub)

I switched show ratings on details and moved everything back to Footers to see if there is a difference but no change.

EDIT:I should note the ratings still work and show up on my Home hub
They should work everywhere if the scraper picks them up. Try the setting I posted below. If they do not work something is set up wrong, and you may need to rescan your library as HugoL suggested.
Movie Hub
Image
Home Hub
Image
This is how my TMDB is set up.
Image
Try these settings. If this doesn't not work you have something set up wrong.
ImageImage

I need to enable hide ratings? wont that make ratings stop showing up?

No, you don't need to enable that particular setting. That one is just for your spotlight and your trailers. 

You said you get TMDB in your library but as far as I can tell, your last images aren't library. This looks like addon.  Are you sure you're getting TMDB in your library and for all movies?
Reply
(2020-11-11, 23:42)HugoL Wrote:
(2020-11-11, 23:23)mathu204 Wrote:
(2020-11-11, 22:38)AchillesPunks Wrote: They should work everywhere if the scraper picks them up. Try the setting I posted below. If they do not work something is set up wrong, and you may need to rescan your library as HugoL suggested.
Movie Hub
Image
Home Hub
Image
This is how my TMDB is set up.
Image
Try these settings. If this doesn't not work you have something set up wrong.
ImageImage

I need to enable hide ratings? wont that make ratings stop showing up?

No, you don't need to enable that particular setting. That one is just for your spotlight and your trailers. 

You said you get TMDB in your library but as far as I can tell, your last images aren't library. This looks like addon.  Are you sure you're getting TMDB in your library and for all movies?

No it’s definitely library I just took that picture mid scrape of switching between tmdb and universal movie scraper for that movie folder in video sources.
Reply
(2020-11-12, 01:03)mathu204 Wrote:
(2020-11-11, 23:42)HugoL Wrote:
(2020-11-11, 23:23)mathu204 Wrote: I need to enable hide ratings? wont that make ratings stop showing up?

No, you don't need to enable that particular setting. That one is just for your spotlight and your trailers. 

You said you get TMDB in your library but as far as I can tell, your last images aren't library. This looks like addon.  Are you sure you're getting TMDB in your library and for all movies?

No it’s definitely library I just took that picture mid scrape of switching between tmdb and universal movie scraper for that movie folder in video sources.

Ah OK. Didn’t recognise the back arrow either but I guess that’s your configuration.

As I mentioned, go to your Universal Scraper settings (has to be via “change content” in “manage sources” as in the steps I provided before) and now set TMDB for your default ratings. Yours is currently set to IMBD.

I also don’t get TMBD by the way, because my default ratings are set to RT audience scores.

The default ratings show up in green “% liked” on details row and that’s how I can tell your current default is IMDB.
Reply
(2020-11-12, 01:27)HugoL Wrote:
(2020-11-12, 01:03)mathu204 Wrote:
(2020-11-11, 23:42)HugoL Wrote: No, you don't need to enable that particular setting. That one is just for your spotlight and your trailers. 

You said you get TMDB in your library but as far as I can tell, your last images aren't library. This looks like addon.  Are you sure you're getting TMDB in your library and for all movies?

No it’s definitely library I just took that picture mid scrape of switching between tmdb and universal movie scraper for that movie folder in video sources.

Ah OK. Didn’t recognise the back arrow either but I guess that’s your configuration.

As I mentioned, go to your Universal Scraper settings (has to be via “change content” in “manage sources” as in the steps I provided before) and now set TMDB for your default ratings. Yours is currently set to IMBD.

I also don’t get TMBD by the way, because my default ratings are set to RT audience scores.

The default ratings show up in green “% liked” on details row and that’s how I can tell your current default is IMDB.
The arrow is there because he has show parent folder
Reply
(2020-11-12, 02:04)AchillesPunks Wrote:
(2020-11-12, 01:27)HugoL Wrote:
(2020-11-12, 01:03)mathu204 Wrote: No it’s definitely library I just took that picture mid scrape of switching between tmdb and universal movie scraper for that movie folder in video sources.

Ah OK. Didn’t recognise the back arrow either but I guess that’s your configuration.

As I mentioned, go to your Universal Scraper settings (has to be via “change content” in “manage sources” as in the steps I provided before) and now set TMDB for your default ratings. Yours is currently set to IMBD.

I also don’t get TMBD by the way, because my default ratings are set to RT audience scores.

The default ratings show up in green “% liked” on details row and that’s how I can tell your current default is IMDB.
The arrow is there because he has show parent folder
So im pretty sure I have all the correct settings, TMDB is default too; also TMDB Ratings now show up on my movies. However my other problem still remains, being that ratings only work in the home hub for me, not in any of the other hubs. Ive detailed more on it and showcased in this imgur link: https://imgur.com/a/Qv2riSg

With the ratings thing I feel like it has to be a bug or something wrong bc Ive set everything up right im almost sure, and i feel i know this bc the same exact movies show ratings in the home hub not on other hubs. They show when I go into video sources as well. Ive shown The Shawshank Redemption which is exactly the same in both hubs in Home and Movies, but only Home shows the ratings. Some of them when I click Plot and Critics shows the ratings too; anyways ive explained more in the imgur link.

I also have a new problem in that all the items that are in my list are there but when i click on them it says "Add to List" not sure if adding it will cause duplicates or not but dont know what's going on here.

Relating to this new problem i also have a question; I manually added all the shows and movies from my watchlist to my list, but is there a quick way to sync my trakt watchlist to My List? Or atleast a easy way to mass import? so i wouldn't have to add them all individually? If I cant sync it, it would be nice if i could atleast add everythign that's in it currently then just add it twice from there (once in my trakt watchlist, then once in Bingie My List)
Reply
(2020-11-10, 22:23)patone Wrote: First of all! Thanks for this amazing skin! Love it! 

Can someone point me where i can change the look for OSD in Live TV?  Need to find where I can translate "You're watching" and change the spacing where the arrows are pointing. Image

Is there no one who can help me with that?  I want to move the channel logo more to the left and fix the translation to swedish.  I tried to put debug on, but it doesn't show me the right xml for the info dialog.
Reply
(2020-11-12, 12:50)patone Wrote:
(2020-11-10, 22:23)patone Wrote: First of all! Thanks for this amazing skin! Love it! 

Can someone point me where i can change the look for OSD in Live TV?  Need to find where I can translate "You're watching" and change the spacing where the arrows are pointing. Image

Is there no one who can help me with that?  I want to move the channel logo more to the left and fix the translation to swedish.  I tried to put debug on, but it doesn't show me the right xml for the info dialog.
That would be inside the IncludesOSD.xml or IncludesOSDDialogs.xml. I would adjust it for you but I do not use PVR.
Reply
Hi guys recently I noticed That the resolution codec SD HD 4K etc. now alternates between the resolution and ended, cancelled or continuing. I assume that is if the program is over or still in production which is nice information to have but I personally don't care for the switching back and forth on the home screen its distracting to me I prefer it to be static. Is there a setting or can you make it a setting to have the resolution on the home screen and the production information on the information dialog screen? or is you have to pick one or the other to keep it from switching back and forth?
Running Leia Titan Bingie Mod skin on Nvidia Shield to Vizio 50in HD TV in living room. Same setup on Xiaomi Mi boxes in my bedroom and home gym. Same setup in camper with a 24in tv, Google Pixel 3a Android 10 cell phone. Kodi and Plex Server Dell Inspirion 5575 Ryzen 5 HTPC Windows 10 with 5TB external HDD
Reply
(2020-11-12, 12:54)AchillesPunks Wrote:
(2020-11-12, 12:50)patone Wrote:
(2020-11-10, 22:23)patone Wrote: First of all! Thanks for this amazing skin! Love it! 

Can someone point me where i can change the look for OSD in Live TV?  Need to find where I can translate "You're watching" and change the spacing where the arrows are pointing. 

Is there no one who can help me with that?  I want to move the channel logo more to the left and fix the translation to swedish.  I tried to put debug on, but it doesn't show me the right xml for the info dialog.
That would be inside the IncludesOSD.xml or IncludesOSDDialogs.xml. I would adjust it for you but I do not use PVR.
Thanks! I managed to find "You're watching" but I'cant identify what line is controlling the channel logo.
Reply
  •   
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105(current)
  • 106
  • 107
  • 206
  •   



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020)0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.