Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020)
(2020-10-31, 11:54)ontap Wrote:
(2020-10-31, 06:56)DROIDshield Wrote:
(2020-10-31, 01:06)ontap Wrote: OK thanks for responding , did all that , then updated bingie mod from repo , still the same, cartman bingie works fine btw. I can get into skin settings on mod , and tried resetting menu from there still nothing , the temp folder , which I did delete, was empty.
This is not a huge deal because the skin/build once set up would be FTP'd over onto a firestick , so if the issue is indeed my mac , I can always do it all on the stick using zips.
Once again thanks.

I had exactly the same fault when I installed bingie then the mod on my Nvidia shield. It always happens when or after the mod is added and then it asks you if you want it to build the setup automatically or if you wish to do it manually. What I had to do was build manually at both prompts then I got a screen I could work with. It took me about five attempts to figure which settings to use and I believe it was manually at both. Once I got it I did a backup so if I had to restore i could just restore the skin immediately.

The other way I found worked was when you install the mod and it asks do you want to use this skin, say NO at this point, go into raw kodi and remove the bingie skin back to Estory and then add the Titan Mod skin, this always worked for me on the shield.

This is what I would get first was the checked screen black screen with white boxes then black screen. Yes there is a glitch where the mod doesn't want to sit happily on bingie at first install

https://drive.google.com/file/d/1CgCPbE3...p=drivesdk

Maybe worth a try.
thanks will deffo try this.
OK just for info, neither method worked , i installed bingie , selected no when it asked if i wanted to switch to the skin. then went into addons folder on mac and removed bingie folder. Then rebooted kodi and installed bingie-mod, selected manual at both prompts  and got the screen with all the white boxes ( the one that looks like a keyboard) , pressed OK 5 times and now am back to a total black home screen , every time i reboot , i get the splash intro and then a black screen.

I actually think there’s two separate issues. The empty keyboard issue and the black screen issue are probably separate because I get the keyboard one and can clear it to start the new set up process screen.
Reply


Messages In This Thread
RE: Titan BINGIE MOD v1 - by tankman37 - 2020-07-24, 05:20
RE: Titan BINGIE MOD v1 - by AchillesPunks - 2020-07-24, 06:18
RE: Titan BINGIE MOD v1 - by tankman37 - 2020-07-24, 07:42
RE: Titan BINGIE MOD v1 - by AchillesPunks - 2020-07-24, 08:01
RE: Titan BINGIE MOD v1 - by tankman37 - 2020-07-24, 08:10
RE: Titan BINGIE MOD v1 - by AchillesPunks - 2020-07-24, 08:12
RE: Titan BINGIE MOD v1 - by tankman37 - 2020-07-24, 09:05
Bom dia! - by kpinheiro - 2020-08-20, 15:21
RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - by HugoL - 2020-10-31, 12:23


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020)0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.