Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Cant get TV Show back into library
#1
For some reason I had a problem with my Band of Brothers shows under TV Shows. So, I removed it from the library and for the life of me, I cant get it back in there.
I can go to Videos, go to the location where it is at and Set Content and Rescan. When I go back to TV Shows, it shows the info, etc, but none of the shows have been scanned in. I know I have done this countless times, but has something changed that I dont know aboutHuh

On a side note....how do you remove a music album and re-add it to the music library?

Thanks for any help and Happy Thanksgiving!
Reply
#2
What are the filenames (and where is the log)?

Album..move the files somewhere else and update library.
Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
Reply
#3
I have been trying to re-scrap my Band of Brothers show back into TV Shows, but the only thing that shows up is the icon and the info about the show, there are no episodes showing up.

I know tvdb.com was down for a bit, but why can I not put the episodes back in XBMCHuh

Please advise!!
Reply
#4
sure. here's an advice. read the forum descriptions before you post and somebody might want to help you.
Reply
#5
Please do not cross post.
Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
Reply
#6
you can always try deleting your library. Your episodes need to be named band of brothers Sxx Exx
Use mythicalLibrarian to make a library out of your MythTV files. Leave the recording to MythTV and use XBMC as your library.
Installation and Instructions:http://wiki.xbmc.org/index.php?title=MythicalLibrarian
Technical Support:http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=65644
Image
[url=http://forum.xda-developers.com/showthread.php?tid=1081892][/url]
Reply
#7
If you have nfo files along side the video files, delete the nfo files and re-scan.

I had a similar issue and doing that fixed it.
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Cant get TV Show back into library00