•   
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14(current)
  • 15
  • 16
  • 174
  •   
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi
(2012-10-15, 10:24)dushmaniac Wrote: if that build is using libCEC 1.9.1, known issue and i'm working on a fix. if it's using another version, please pastebin a debug log.


OpenELEC (r12015) and libCEC 1.9.0; Able to resume CEC functionality with LG tv by turning CEC on/off via TV, after input has been changed.

OpenELEC (r12066) (r12080) and libCEC 2.0.0; Unable to resume CEC functionality if input is changed on LG TV.


http://pastebin.com/SacJtnC3

http://pastebin.com/zA6QAhHy

For the logs, I installed r12080
Moved around in XBMC with TV remote
Switched input
Tried to resume CEC via truning it on/off with TV

I was too slow with the news about 512MB ram...
Sorry about that.
(2012-10-11, 14:10)popcornmix Wrote:
(2012-10-11, 10:22)johnnyvd Wrote: but what i meant was that my digital photographs in the pictures sections are shown blurry when i want to watch them. I do not mean the thumbnails (which i also do not auto-generate by the way).

The strange thing is that *sometimes* (once in a hundred) a picture gets shown right.. It seems that this depends on the size of the pictures (pixels).
The pictures is shot with my 450D (12MP) show blurry while the ones i took with my old IXUS 400 (4MP) are ok..

Okay, higher resolution photos shouldn't be more blurry, although possibly the high MP photos are hitting some memory limit and being downsized.
Post a link to a photo that is appearing blurry, and I'll look into it.

I just tested r12080 and the slideshow still suffer with blurry pictures. I found one image which is displayed both correctly and blurry. Log on http://sprunge.us/VbIi includes just 6 attempts of viewing the same picture with these results:
1st and 2nd: were ok
3 and 4: were blurry
5 and 6: were ok



I'll send you the picture link via PM.
(2012-10-15, 12:02)Wanderlei Wrote:
(2012-10-15, 10:24)dushmaniac Wrote: if that build is using libCEC 1.9.1, known issue and i'm working on a fix. if it's using another version, please pastebin a debug log.


OpenELEC (r12015) and libCEC 1.9.0; Able to resume CEC functionality with LG tv by turning CEC on/off via TV, after input has been changed.

OpenELEC (r12066) (r12080) and libCEC 2.0.0; Unable to resume CEC functionality if input is changed on LG TV.


http://pastebin.com/SacJtnC3

http://pastebin.com/zA6QAhHy

For the logs, I installed r12080
Moved around in XBMC with TV remote
Switched input
Tried to resume CEC via truning it on/off with TV

Yeah not working in 2.0 but i believe the build it was working in was libcec 1.9.1 but the version number was not changed.
I have now made a bug report on the XBMC trac with the AC3 issue ( http://trac.xbmc.org/ticket/13414 ) and I was told by DDDamian ( https://github.com/xbmc/xbmc/issues/1619 ) to assign it to him and to gimli but as a newbie I am I didn't figure out how to assign it Sad
(2012-10-15, 20:19)nickehallgren Wrote: I have now made a bug report on the XBMC trac with the AC3 issue ( http://trac.xbmc.org/ticket/13414 ) and I was told by DDDamian ( https://github.com/xbmc/xbmc/issues/1619 ) to assign it to him and to gimli but as a newbie I am I didn't figure out how to assign it Sad

I assigned it to me.
(2012-10-15, 20:19)nickehallgren Wrote: I have now made a bug report on the XBMC trac with the AC3 issue ( http://trac.xbmc.org/ticket/13414 ) and I was told by DDDamian ( https://github.com/xbmc/xbmc/issues/1619 ) to assign it to him and to gimli but as a newbie I am I didn't figure out how to assign it Sad

Can you provide a sample file which produces the ffmpeg errors in your log ?
Hi

I have problem watching HD streams from dreambox to the rpi. They shows up as a black or greyscreen, SD channels works fine.

Any ideas on how to fix it?
(2012-10-15, 22:09)rcc Wrote: Hi

I have problem watching HD streams from dreambox to the rpi. They shows up as a black or greyscreen, SD channels works fine.

Any ideas on how to fix it?

Small video file (.ts) http://199.195.252.18/demo.zip

We are working on a fix for it. h264 TS streams do not work at the moment.
(2012-10-15, 20:19)nickehallgren Wrote: I have now made a bug report on the XBMC trac with the AC3 issue ( http://trac.xbmc.org/ticket/13414 ) and I was told by DDDamian ( https://github.com/xbmc/xbmc/issues/1619 ) to assign it to him and to gimli but as a newbie I am I didn't figure out how to assign it Sad

Think i found your issue : https://github.com/xbmc/xbmc/pull/1627
(2012-10-15, 23:05)gimli Wrote: Think i found your issue : https://github.com/xbmc/xbmc/pull/1627

Nice! thanks

Image
nickehallgren, thanks for opening the issue.

Can you do another test with OpenELEC?
Can you scrap/scan your TV shows without error?
After scan/scrap, the databases are updated and the new files are shown at the library?
See this:
http://openelec.tv/forum/124-raspberry-p...5?limit=20
Not sure if it was fixed.

I think there's no XBMC issue opened with this problem. I couldn't find.
At Raspbmc the problem still occurs
http://forum.stmlabs.com/showthread.php?tid=3134&page=5

thanks


Image
(2012-10-16, 15:57)fernandovg Wrote: nickehallgren, thanks for opening the issue.

Can you do another test with OpenELEC?
Can you scrap/scan your TV shows without error?
After scan/scrap, the databases are updated and the new files are shown at the library?
See this:
http://openelec.tv/forum/124-raspberry-p...5?limit=20
Not sure if it was fixed.

I think there's no XBMC issue opened with this problem. I couldn't find.
At Raspbmc the problem still occurs
http://forum.stmlabs.com/showthread.php?tid=3134&page=5

thanks

What i see from the log posted at the OpenELEC forum, the problem might not be PI related. There was a lot of fanart/thumbnail work in master the last days.
thanks!
What about the database/library won't update with new video files ?
Image
(2012-10-16, 16:21)fernandovg Wrote: thanks!
What about the database/library won't update with new video files ?

The same. Library is not PI speciffic. That is common xbmc code.
  •   
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14(current)
  • 15
  • 16
  • 174
  •   



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi12
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.