Solved tuner comes up, tuner goes down.. no errors, no picture
#1
EDIT - it was a directory sharing issue. It's been resolved now.

Log files at https://drive.google.com/file/d/1mQ2KV6O...sp=sharing

Viewing TV on the HTPC local setup works just fine. 
HTPC system 
Kodi 17.4 on Win7-64 (full OS)
PVR client 2.4.19
TvServer 1.13.00 (127.0.0.1)
TvServerKodi plugin 1.12.0.132
HDHomerun prime 3 tuner

Trying to set up TvServer on win7-32 VM with 2gb memory
TvServer 1.18.0.0 standalone 
TvServerKodi plugin 1.18.0.138

TvServer finds the HDHR just fine. Imported channels from tuner, got the EPG from Sched Direct, associated the channels to the EPG.. all that worked fine.

Point the HTPC PVR client to this IP address, and watch the manual control window... it pulls up the station, then turns it off after 1-2 seconds.
No errors, no video being sent to HTPC. 
Start timeshifting in manual window, ran just fine for 15s, then I shut it off.

Can someone look over these logs and tell me what it's doing, why it's failing to stream the video?
I tried to compare between working/non working logs, but I'm lost. I don't know what I am looking for.

I had it working at one point, but like an idiot I set up the VM in the /tmp dir.
When I rebooted to see if I could get the VM to autostart, it was gone. Apparently Ubunu clears the /tmp dir on shutdown.
*headdesk*
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
tuner comes up, tuner goes down.. no errors, no picture0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.