Due to maintenance, our forum will be offline for a short while on Monday June 1st, around 22:00 UTC.

  •   
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62(current)
  • 63
  • 64
  • 141
  •   
v18 Aeon MQ 7 Leia Mod
(2019-02-09, 09:30)immjoss Wrote: where do I find the cases so I can change the transparency level ? (WIN10)

Go into skin settings --> cases --> change colour to bring up colour selector

Can change case transparency at bottom.
Reply
(2019-02-09, 04:11)latts9923 Wrote: @StoneT

Sure, I'll tweak the transparency some more.
@latts9923 

Just to give you "my 2 cents worth" - I tweaked it a bit around and found that the subtitle list should be totally opaque (i.e. setting colordiffuse to FF instead of C3) and the grey options listing to the right to C3 (but the white text in the grey area also needs a different color or shade, but as a a novice in this I did not figure that one out - just the background).... but that is just what I personally find most legible .....
Reply
Using Media Companion I have managed to scrape my movies, so the NFO files get's updated with reviews from rotten tomatoes, metacritics, the movie db and imdb. 

The only thing that is not getting scraped / added in Kodi is the number of votes for the two rotten tomatoes scores and the Critics Consensus 

Screenshot #1 - Number of RT reviewers and Critics consensus are missing after automatic scraping
Image

Screenshot #2 - After a manual reload, it adds the missing data. 
Image

I could reload all my movies manually, one by one and that would fix it, but it would take forever with 1.000+ movies

I have tried scanning reloading / scraping my movies folder using
  • Local information only
  • The Movie Database
  • Universal Movie Scraper
The result is pretty much the same, regardless of which one I use. (which is it's good, but it's missing the number of RT critics and the Critics Consensus until I do a manual reload.

Ps. I have working API keys added in the Metadata and Artwork module for Fanart.tv, OMDBapi.com and tmdb
Reply
(2019-02-09, 07:40)jasn Wrote:
(2019-02-08, 16:42)defleppard Wrote: Hi, just a simple question.
Why when a play music furniture hide after  a few seconds even when "show furniture" are active?

@defleppard, If you press your "i" button the info will return, and stay on. 
 Yes, it´s right, but i must press "i"button in every album i play; so it´s possible let it alway "on "?
Reply
(2019-02-09, 23:22)koldtoft Wrote: Using Media Companion I have managed to scrape my movies, so the NFO files get's updated with reviews from rotten tomatoes, metacritics, the movie db and imdb. 

The only thing that is not getting scraped / added in Kodi is the number of votes for the two rotten tomatoes scores and the Critics Consensus 

Screenshot #1 - Number of RT reviewers and Critics consensus are missing after automatic scrapingImageScreenshot #2 - After a manual reload, it adds the missing data. Image

I could reload all my movies manually, one by one and that would fix it, but it would take forever with 1.000+ movies

I have tried scanning reloading / scraping my movies folder using
  • Local information only
  • The Movie Database
  • Universal Movie Scraper
The result is pretty much the same, regardless of which one I use. (which is it's good, but it's missing the number of RT critics and the Critics Consensus until I do a manual reload.

Ps. I have working API keys added in the Metadata and Artwork module for Fanart.tv, OMDBapi.com and tmdb 
Hi sorry can't help you with your problem, but maybe you could help me with mine, how did you get movie db votes to show? I've got a working TMDB API key and added to the relevant area in kodi but can't get them to show did all the deleting of simplecache.db and restarted a few times but still no luck I use emby server and emby for kodi addon. Cheers for any pointers
9.1 Cinema Room htpc with Kodi Matrix & emby server~Epson EH-TW9300~Homemade 8ft pj screen~AVR~Yamaha RX-A3070~Speakers~Monitor Audio RX6 Fronts & RX Centre~RXFX Surrounds~250's Rears~180's Front Presence~BK XXLS400 Sub~8033C AntiMode~HarmonyOne
 
Reply
@dw2014

I fixed the problem where the Artist name was displaying on top of the logo in Layout 4 of the music player. It will be part of the next update.
Kodi v17.6 "Krypton" (Aeon MQ 7 Krypton Mod v2.0.0.8) running on Windows 10
Kodi v18.6 "Leia" (Aeon MQ 7 Leia Mod v1.0.2.4) running on Windows 10/Amazon Fire TV
Kodi v18.6 "Leia" (Aeon MQ 8 Multi-Mod v2.9.0) running on Windows 10/Amazon Fire TV Cube
Youtube Channel
Reply
(2019-02-10, 15:07)wints Wrote: Hi sorry can't help you with your problem, but maybe you could help me with mine, how did you get movie db votes to show? I've got a working TMDB API key and added to the relevant area in kodi but can't get them to show did all the deleting of simplecache.db and restarted a few times but still no luck I use emby server and emby for kodi addon. Cheers for any pointers

Not sure I can help, but here is my best attempt Smile

What I did was scrape everything with Media Companion and have the API key's entered in that. See: https://i.imgur.com/QCXIJL2.png
And for my Movie scraper options, I set them like this (not sure these matters for scraping ratings). See: https://i.imgur.com/40SqqoR.png

Abd I enabled the option in Media Companion to save nfo files and movie.nfo and then in order to do a full refresh, I deleted all my NFO files and did a fresh scan (as I could not get it to update them properly)

Once you get it scraping correctly, the NFO file (in my case named movie.nfo and located in the same folder as the movie) has this in it

Code:
    <ratings>
        <rating name="imdb" max="10" default="true">
            <value>8.8</value>
            <votes>1,568,932</votes>
        </rating>
        <rating name="metacritic" max="10">
            <value>8.2</value>
            <votes>20</votes>
        </rating>
        <rating name="themoviedb" max="10">
            <value>8.4</value>
            <votes>13,599</votes>
        </rating>
    </ratings>

And once those NFO files are correctly populated with ratings, every time I scape, they are added correctly in MQ 7 in Kodi. (i use Universal Movie Scraper. See: https://i.imgur.com/c8pEmbF.jpg) and in the settings make sure "ALSO GET RATINGS FROM THEMOVIEDB.ORG is enabled. See: https://i.imgur.com/LRgfeOi.jpg

I don't think that last part matters if the NFO's are correct, but there is no harm in overdoing it a bit Smile
Reply
@wints Ohh and also added the API keys in the Metadata and Artwork module. See: https://i.imgur.com/YucJhro.jpg

You find this under settings>system>add-ons>manage dependencies>add-ons>metadata and artwork module>configure>api keys
Reply
(2019-02-10, 15:33)koldtoft Wrote:
(2019-02-10, 15:07)wints Wrote: Hi sorry can't help you with your problem, but maybe you could help me with mine, how did you get movie db votes to show? I've got a working TMDB API key and added to the relevant area in kodi but can't get them to show did all the deleting of simplecache.db and restarted a few times but still no luck I use emby server and emby for kodi addon. Cheers for any pointers

Not sure I can help, but here is my best attempt Smile

What I did was scrape everything with Media Companion and have the API key's entered in that. See: https://i.imgur.com/QCXIJL2.png
And for my Movie scraper options, I set them like this (not sure these matters for scraping ratings). See: https://i.imgur.com/40SqqoR.png

Abd I enabled the option in Media Companion to save nfo files and movie.nfo and then in order to do a full refresh, I deleted all my NFO files and did a fresh scan (as I could not get it to update them properly)

Once you get it scraping correctly, the NFO file (in my case named movie.nfo and located in the same folder as the movie) has this in it

Code:
    <ratings>
        <rating name="imdb" max="10" default="true">
            <value>8.8</value>
            <votes>1,568,932</votes>
        </rating>
        <rating name="metacritic" max="10">
            <value>8.2</value>
            <votes>20</votes>
        </rating>
        <rating name="themoviedb" max="10">
            <value>8.4</value>
            <votes>13,599</votes>
        </rating>
    </ratings>

And once those NFO files are correctly populated with ratings, every time I scape, they are added correctly in MQ 7 in Kodi. (i use Universal Movie Scraper. See: https://i.imgur.com/c8pEmbF.jpg) and in the settings make sure "ALSO GET RATINGS FROM THEMOVIEDB.ORG is enabled. See: https://i.imgur.com/LRgfeOi.jpg

I don't think that last part matters if the NFO's are correct, but there is no harm in overdoing it a bit Smile 
 Hi koldtoft, thanks for taking to reply I'll have to have a look at Media Companion has I don't think emby server can scrape TMDB votes just seems a lot of messing around to get that data to populate. Cheers
9.1 Cinema Room htpc with Kodi Matrix & emby server~Epson EH-TW9300~Homemade 8ft pj screen~AVR~Yamaha RX-A3070~Speakers~Monitor Audio RX6 Fronts & RX Centre~RXFX Surrounds~250's Rears~180's Front Presence~BK XXLS400 Sub~8033C AntiMode~HarmonyOne
 
Reply
@koldtoft 
@wints 

You are actually here at the wrong address.
Please use the Media Companion Thread:
129134 (thread)

@koldtoft 

Every time you make changes to your .nfo's you have to manually reload that in the kodi db. How this works one by one you already know. For all movies you have to delete the entire movie folders from kodi, and then read again in.
(Although there is a small glitch where you can overread it instead erase and dread it new in, but I use it so rarely I can not explain it properly)
If you do that, you may lose the watched status in kodi. By doing the watched status in MediaCompanion in the future, you will avoid that.

Look at your screenshots top right. Top right is the main rating. When rescraping your .nfo's you previously had IMDB (7.8 419.899) as the main rating now you have rotten (7.4 319) as the main rating.
I think you made a mistake with your rescrape in MediaCompanion.

Look into you .nfo:

Code:
    <ratings>
        <rating name="metacritic" max="10">
            <value>6.8</value>
            <votes>51</votes>
        </rating>
        <rating name="imdb" max="10" default="true">
            <value>7.8</value>
            <votes>401062</votes>
        </rating>
        <rating name="themoviedb" max="10">
            <value>7.6</value>
            <votes>6403</votes>
        </rating>
        <rating name="tomatometerallcritics" max="10">
            <value>7.5</value>
            <votes>300</votes>
        </rating>
        <rating name="tomatometerallaudience" max="10">
            <value>7.6</value>
            <votes>72019</votes>
        </rating>
    </ratings>

The default="true" determines what the main rating is.

____
Quote:but it's missing the number of RT critics and the Critics Consensus until I do a manual reload.
This skin is using a fallback function, if i gets no internal ratings (.nfo) it's looking for SkinHelper ratings, but on SkinHelper ratings there are no number of votes aviable, only the rating.
____
@wints 

Read post #890 how you get extended ratings
____

As roughly half of the thread posts here are concerned with how to get extruded ratings to work through SkinHelper or Internal, I'm already considering making a tutorial video.
PS: For problems with MC, .nfo's & scraping please contact the right forum: 129134 (thread)

____

Feel free to push the thumb up on left side if i could helped.
Reply
(2019-02-10, 15:49)koldtoft Wrote: @wints Ohh and also added the API keys in the Metadata and Artwork module. See: https://i.imgur.com/YucJhro.jpg

You find this under settings>system>add-ons>manage dependencies>add-ons>metadata and artwork module>configure>api keys
 Yeah cheers for that, I'd already done that part that's why I had to ask because it still wasn't populating that data field and I thought I was missing something else.
9.1 Cinema Room htpc with Kodi Matrix & emby server~Epson EH-TW9300~Homemade 8ft pj screen~AVR~Yamaha RX-A3070~Speakers~Monitor Audio RX6 Fronts & RX Centre~RXFX Surrounds~250's Rears~180's Front Presence~BK XXLS400 Sub~8033C AntiMode~HarmonyOne
 
Reply
Thank you again @chrissix you are the man!

I would push the thumbs up, but can't seem to find it. (edit: found it)

Edit: Ps. Would I be correct to assume that the next update/version of MQ 7 will have an updated DialogVideoInfo.xml so the "Critics Consensus" will be replaced with director and Writer information (like you show here: https://ibb.co/evVr0K) or is that something I will have to do myself to get the same result?
Reply
(2019-02-10, 17:39)koldtoft Wrote: Edit: Ps. Would I be correct to assume that the next update/version of MQ 7 will have an updated DialogVideoInfo.xml so the "Critics Consensus" will be replaced with director and Writer information (like you show here: https://ibb.co/evVr0K) or is that something I will have to do myself to get the same result?

No, that's not correct.

Although I follow the development of the skin very well, but I reprogram/recode the skin according to my own needs.
The reason is that the critics consensus information is actually been dead for a long time, in reality @latts9923  just replaced it with the PlotOutline info.
If you are a bit concerned with .xml you can make such adjustments yourself.

A few little things are different for me than latts original version:
https://www.youtube.com/watch?v=vVjRNca0DZs
https://www.youtube.com/watch?v=iBFLhZ8Og4k
https://www.youtube.com/watch?v=L0y3AuHAgPQ
Reply
Hello and some help, please!

I have on a Win10 PC updated from 'Krypton' with an Aeon MQ 7 mod to 'Leia'. The skin was disabled during the update and I installed the latest Aeon MQ 7 Leia mod V 1.0.1.4. Then I took the old skin 'settings.xml' and put it in the new skin folder. Restart and everything was there and O.K. apart from:

# 1 - The horizontal menu bar (orange bar under 'settings on photo 2 in post #1 in this thread) is missing and I cannot find a way to activate it on the settings.

# 2 - The standard first item when starting in the home window was 'Movies' - now it is 'TV Shows' and I cannot find a way to change that.

Thank you for your help!
Best, Eduard
Viribus unitis
Reply
Hi, just installed 1.0.1.4 on Leia and having issues with HDHomerun. The app loads up, but I can’t change channels and its stuck with the logo and green bar as pictured. Anyone know how to fix?

 Image
Reply
  •   
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62(current)
  • 63
  • 64
  • 141
  •   
 
Thread Rating:
  • 13 Vote(s) - 4.54 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Aeon MQ 7 Leia Mod4.5413
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.