Kodi Community Forum

Full Version: Retrospect v5.3.2 Video Add-On
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Basje Wrote:Problem is your firewall/antivirus that block you referer (the referer tells a webserver from which page the request came). I check the Referer of you request, to prevent people from linking to my donwloads directly (I only have 5GB of bandwith and I am already using 99% of it each month, so I don't want sites linking to my site directly). If you block that, it won't download. Try disabling them and try again.

If you can't get it to work, just send me an e-mail and I will send the file to you!
Firefox seems to be the problem... On my work I also use firefox.. but this time on windows 2000... Okay, the business network/proxy has an excelent firewall, but I've had no problems with that before...
So I tried IE... that works although...
Can you please upload the newest version also on the google site... downloads will work over there... and spares you some bandwith...
I have ie4linux installed at home on my ubuntu PC... so I'll try this... Blush
ahendriks2005 Wrote:Firefox seems to be the problem... On my work I also use firefox.. but this time on windows 2000... Okay, the business network/proxy has an excelent firewall, but I've had no problems with that before...
So I tried IE... that works although...
Can you please upload the newest version also on the google site... downloads will work over there... and spares you some bandwith...
I have ie4linux installed at home on my ubuntu PC... so I'll try this... Blush
I use firefox and I have no problem! Check your privacy settings in Firefox. Add http://www.rieter.net to your trusted sites.

I cannot upload the latest version to the Googlecode pages, because starting from version 3.2.0b2 I am using a new license type (see my website) that does not allow me to post the XOT-Framework files on Googlecode.
Cant get my svt channel to work vid xot.

Is there a problem with the script? All the other channels work.
Best regards
Stommen
stommen Wrote:Cant get my svt channel to work vid xot.

Is there a problem with the script? All the other channels work.
Best regards
Stommen

Did you update the channel to it's latest version?
Did download svt.090210.zip and copied it to XOT-Uzg.v3/channels/svt
is that correct?

It says no files when i go to svtplay
stommen Wrote:Did download svt.090210.zip and copied it to XOT-Uzg.v3/channels/svt
is that correct?

It says no files when i go to svtplay

It's beter to use the Auto Update from the Channel overview context page.
Great program, which I use daily.

Two questions, but realize they may have been requested before...

When using the auto update for channels sometimes I just do not know anymore if I already updated or not. Some updates have a date and some don't. it would be great if somehow in the auto update one could see if the update has been applied or not?

To access favorites you need to be in the channel. From a user point of view, it would be great if there could be one list of favorites which you could access in the main start page regardless in which channel the underlying stream is located?
Ok, found out how to update finally, thanks!

Now I got another problem...
When I want to see a file in svtplay the xbox goes to pause directly, seems like it
cant streem. No problem with the other channels, they work perfect.
Is it an xbox issue or not?
Hi thanks for the SVTPlay update its working very well
stommen Wrote:Ok, found out how to update finally, thanks!

Now I got another problem...
When I want to see a file in svtplay the xbox goes to pause directly, seems like it
cant streem. No problem with the other channels, they work perfect.
Is it an xbox issue or not?

Try to play around with the network cache settings.
terminalx Wrote:Great program, which I use daily.

Two questions, but realize they may have been requested before...

When using the auto update for channels sometimes I just do not know anymore if I already updated or not. Some updates have a date and some don't. it would be great if somehow in the auto update one could see if the update has been applied or not?

To access favorites you need to be in the channel. From a user point of view, it would be great if there could be one list of favorites which you could access in the main start page regardless in which channel the underlying stream is located?

Both issues are on my to do list (see http://code.google.com/p/xot-uzg/issues/detail?id=64)...together with dozens of other things. So when I have time, I will try to modify them. No ETA though.
post my log, svtplay still not working. Seem to have problem with codec?
IT cant play dvd iso either...

Code:
NOTICE: -->Python Initialized<--
14:00:48 M: 38084608  NOTICE:
14:00:48 M: 36913152  NOTICE: Setting XOT Environment to Win32
14:00:48 M: 36913152  NOTICE:
14:00:50 M: 33882112  NOTICE: Setting XOT Environment to xbox
14:00:50 M: 33861632  NOTICE:
14:00:50 M: 33865728  NOTICE: ************** Starting XOT-Uzg (XOT-Uzg.v3) version v3.2.0b3 **************
14:00:50 M: 33865728  NOTICE:
14:00:53 M: 31162368   ERROR: DIRECTORY::CDirectory::GetDirectory - Error getting ?
14:00:53 M: 31162368   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(?) failed
14:01:00 M: 30973952   ERROR: DIRECTORY::CDirectory::GetDirectory - Error getting ?
14:01:00 M: 30973952   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(?) failed
14:01:02 M: 29884416  NOTICE: Traceback (most recent call last):
14:01:02 M: 29884416  NOTICE:   File "Q:\scripts\XOT-Uzg.v3\resources\libs\uriopener.py", line 78, in Download
14:01:03 M: 29884416  NOTICE:     destHandle = open(destComplete, 'wb')
14:01:03 M: 29360128  NOTICE: IOError: [Errno 13] Permission denied: 'Q:\\scripts\\XOT-Uzg.v3\\cache\\090302_183DAGAR_1DW5F_1_thumb.jpg'
14:01:03 M: 30523392  NOTICE: DVDPlayer: Opening: rtmp://fl11.c90901.cdn.qbrick.com/90901/?slist=/kluster/20090301/090302_183DAGAR_1DW5F_1
14:01:03 M: 30523392 WARNING: CDVDMessageQueue(player)::Put MSGQ_NOT_INITIALIZED
14:01:03 M: 29999104  NOTICE: Creating InputStream
14:01:03 M: 29974528  NOTICE: Creating Demuxer
14:01:04 M: 18735104  NOTICE: Opening video stream: 0 source: 256
14:01:04 M: 18735104  NOTICE: Creating video codec with codec id: 0
14:01:04 M: 18735104   ERROR: Unsupported video codec
14:01:04 M: 18735104 WARNING: CDVDPlayer::OpenVideoStream - Unsupported stream 0. Stream disabled.
14:01:04 M: 18735104  NOTICE: Opening video stream: 1 source: 256
14:01:04 M: 18735104  NOTICE: Creating video codec with codec id: 1
14:01:04 M: 17383424  NOTICE: Creating video thread
14:01:04 M: 16928768  NOTICE: running thread: video_thread
14:01:04 M: 16900096 WARNING: CDVDMessageQueue(video)::Get - retrieved last data packet of queue
stommen Wrote:post my log, svtplay still not working. Seem to have problem with codec?
IT cant play dvd iso either...

Code:
NOTICE: -->Python Initialized<--
14:00:48 M: 38084608  NOTICE:
14:00:48 M: 36913152  NOTICE: Setting XOT Environment to Win32
14:00:48 M: 36913152  NOTICE:
14:00:50 M: 33882112  NOTICE: Setting XOT Environment to xbox
14:00:50 M: 33861632  NOTICE:
14:00:50 M: 33865728  NOTICE: ************** Starting XOT-Uzg (XOT-Uzg.v3) version v3.2.0b3 **************
14:00:50 M: 33865728  NOTICE:
14:00:53 M: 31162368   ERROR: DIRECTORY::CDirectory::GetDirectory - Error getting ?
14:00:53 M: 31162368   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(?) failed
14:01:00 M: 30973952   ERROR: DIRECTORY::CDirectory::GetDirectory - Error getting ?
14:01:00 M: 30973952   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(?) failed
14:01:02 M: 29884416  NOTICE: Traceback (most recent call last):
14:01:02 M: 29884416  NOTICE:   File "Q:\scripts\XOT-Uzg.v3\resources\libs\uriopener.py", line 78, in Download
14:01:03 M: 29884416  NOTICE:     destHandle = open(destComplete, 'wb')
14:01:03 M: 29360128  NOTICE: IOError: [Errno 13] Permission denied: 'Q:\\scripts\\XOT-Uzg.v3\\cache\\090302_183DAGAR_1DW5F_1_thumb.jpg'
14:01:03 M: 30523392  NOTICE: DVDPlayer: Opening: rtmp://fl11.c90901.cdn.qbrick.com/90901/?slist=/kluster/20090301/090302_183DAGAR_1DW5F_1
14:01:03 M: 30523392 WARNING: CDVDMessageQueue(player)::Put MSGQ_NOT_INITIALIZED
14:01:03 M: 29999104  NOTICE: Creating InputStream
14:01:03 M: 29974528  NOTICE: Creating Demuxer
14:01:04 M: 18735104  NOTICE: Opening video stream: 0 source: 256
14:01:04 M: 18735104  NOTICE: Creating video codec with codec id: 0
14:01:04 M: 18735104   ERROR: Unsupported video codec
14:01:04 M: 18735104 WARNING: CDVDPlayer::OpenVideoStream - Unsupported stream 0. Stream disabled.
14:01:04 M: 18735104  NOTICE: Opening video stream: 1 source: 256
14:01:04 M: 18735104  NOTICE: Creating video codec with codec id: 1
14:01:04 M: 17383424  NOTICE: Creating video thread
14:01:04 M: 16928768  NOTICE: running thread: video_thread
14:01:04 M: 16900096 WARNING: CDVDMessageQueue(video)::Get - retrieved last data packet of queue
Please post a complete UZG logfile on pastbin.ca (don't copy paste here)
Just realized, sorry...
Here´s a link to the debug log...

http://her0in.com/pastebin.php?show=m1b933501
stommen Wrote:Just realized, sorry...
Here´s a link to the debug log...

http://her0in.com/pastebin.php?show=m1b933501

XOT does it's work and tries to start rtmp://fl11.c90901.cdn.qbrick.com/90901/?slist=/kluster/20090306/2009-0306-AEKONOMI1930 for playback. If your cache settings of XBMC are not optimal you might experience these problems. So try finding optimal settings.